Képlopók

HitPaw Screen Recorder 2.3.5

A HitPaw Screen Recorder egy videó felvevő program amivel professzionális kiegészítőkkel lehet a számítógépen történő asztali munkafolyamatokat felvenni. A képlopó, videófelvevő szoftverrel 2D/3D videókat is létre lehet létrehozni, effektezhetünk, szerkeszthetjük, PIP, webkamera támogatással próbálható ki.

A multimédiás alkalmazással egy hatékony, rengeteg speciális eszközzel futtatható videó felvevő szoftvert lehet használni amit munkafolyamatokhoz, illetve játékokhoz is a szükséges kiegészítőkkel érhető el. A HitPaw Screen Recorder 2D/3D videók rögzítéséhez is a ki lehet próbálnunk.

A HitPaw Screen Recorder letöltése, illetve a telepítése után egy korszerű egyedi felhasználói felülettel rendelkező multimédiás szoftverrel lehet a videó felvétel készítéshez szükséges funkciókat elindítani. A videó formátumban elvégezett képrögzítés a kipróbáló számára ideális módon lehet ahol egy teljes képernyő, egy adott kijelölt terület, illetve egy aktív megnyitott objektum eljárással indítható el. Játék, illetve projektekhez egy adott területhez egy gyors videó, illetve képrögzítő eszköz választható ki amivel egy definiált szolgáltatáshoz lehet egy hatékony multimédiás tartalmat összeállítanod.

A HitPaw Screen Recorder felületén lehet meghatározni, hogy milyen feladatra szeretnénk használni. Videót lehet létrehozni, képet, illetve webkamerákkal kezelt multimédiás adattartalmak felvételéhez támogatja azokat a kiegészítőket amivel azt a szükséges módon lehet létrehozni.

2D/3D videófelvevő szoftver a HitPaw Screen Recorder

A szoftverrel felvett tartalmat effektekkel lehet sokkal hatékonyabbá, különlegesebbé tenni. A HitPaw Screen Recorder eszközével létrehozott multimédiás tartalmak szerkesztésére is biztosít funkciót amivel egy azon fájl készíthető ami több módosítási feladatra nem kell hogy egyéb alkalmazást futtassunk.

A videó rögzítő program a felvételhez szükséges terület kiválasztásakor nem tartalmaz előre létrehozott beállítást, így a futtató manuálisan határozhatja meg a hogy mely objektum összetevőről szeretne készíteni kép, illetve videók felhasználóbarát formátumban hozza azt létre így azokat minden ma ismertebb programmal meg lehet nyitni.

Videórögzítő szoftver a Camtasia Studio illetve az OBS Studio eszköze ami szinte bármilyen feladathoz egy dinamikus, hatékony eszköz.

A HitPaw Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel akár webkamerák által felvett tartalmakat is fel lehet vennünk, szerkeszthető, effektezhető, manuálisan választható ki hogy mely területről szeretnénk azt létrehozni.

HitPaw Screen Recorder

HitPaw Screen Recorder Összefoglaló:

 • képlopó program
 • videó felvevő program
 • 2D/3D videók támogatással
 • hangfelvevő
 • webkamera támogatás
 • rengeteg beállítás
 • speciális effektek
 • gyorsbillentyű kombinációkkal is futtatható
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.hitpaw.com/screen-recorder.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HitPaw Screen Recorder
Platform
Windows
Teljes ár
USD 14,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • iTop Screen Recorder 5.0.0.24142024-06-23 iTop Screen Recorder 5.0.0.2414 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • ZD Screen Recorder 11.7.72024-06-16 ZD Screen Recorder 11.7.7 (0)
  A ZD Screen Recorder egy összetett feladatokhoz remek képlopó, Videófelevő amivel kiváló minőségben tárolhatóak el a tartalmak. […]
 • GiliSoft Screen Recorder Pro 13.2.02024-05-13 GiliSoft Screen Recorder Pro 13.2.0 (0)
  A GiliSoft Screen Recorder Pro egy videó rögzítő, illetve videó szerkesztő alkalmazás amivel remek minőségben lehet multimédiás fájl […]
 • Vov Screen Recorder 4.32024-05-06 Vov Screen Recorder 4.3 (0)
  A Vov Screen Recorder egy igen hasznos szoftver amivel a számítógép képernyőjén zajló eseményeket tudod rögzíteni videó felvétel […]
 • Screenbits – Screen Recorder 9.3.12024-05-03 Screenbits – Screen Recorder 9.3.1 (0)
  A Screenbits – Screen Recorder egy videó felvevő, képlopó szoftver amivel bármely Windows asztali területről, illetve […]

Szólj hozzá