Képlopók

iTop Screen Recorder 5.0.0.2414

Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free alkalmazással 2D/3D videókat, képeket készíthetünk, hangfelvevő eszközzel is rendelkezik. Számos ma támogatott kodek formátumnál használható, GIF, AVI, MP4, 12 formátum, videó konvertáló kiegészítővel. Videók megosztásához, Live Stream Webkamera támogatás, videó szerkesztővel, időzíthető.

A Multimédiás szoftver egy akár a megvásárolható szoftverektől sokkal hatékonyabb képlopó, videó felvevő program ami akár 2D/3D videók létrehozását is támogatja. Az iTop Screen Recorder Live Stream videók videó konferencia projektekhez is ki lehet próbálni.

Az iTop Screen Recorder letöltése, illetve az indítása után egy felhasználóbarát videófelvevő indítófelületen lehet kiválasztanunk, hogy milyen tevékenységekhez szeretnénk futtatni. A szoftverrel Live Stream videókat lehet készíteni, illetve normál előre definiált területről készíthetünk videókat. A szoftver 12 formátumhoz használható ahol a szükséges, akár mobilról is megnyitható kodek formátum konvertálható. A videó felvétel kezdeti, illetve befejezési dátumát is kiválaszthatjuk amivel akár időzíthetően használhatjuk.

A videó rögzítő eszköz akár magas felbontással rendelkező játékokhoz is használható hol a legkiválóbb minőségben tudjuk a videó felvételt létrehozni. A videó képrögzítéskor manuálisan határozhatjuk meg hogy mely területről hozunk létre videó felvételt ahol egy teljes aktív ablak, egy kézi módszerrel kiválasztott területről van mód.

3D videórögzítő szoftver az iTop Screen Recorder

A felvett videókat 17 mainstream fájlformátumban lehet másolni amivel azokat akár több eszközről is le lehet játszani. Az iTop Screen Recorder videó képlopó a felvett multimédiás fájl egyszerű, gyors megosztását is támogatja ami a YouTube, Facebook, Instagram, Twitch közösségi oldalak állnak rendelkezésre a támogatottsági listán.

Videófelvevő kiegészítő a HitPaw Screen Recorder, illetve a TweakShot Screen Capture amik videó, illetve képlopáshoz futtathatóak.

Az iTop Screen Recorder egy ingyenes videó, illetve képlopó program ami a tartalmak szerkesztéséhez, konvertálásához, az azok megosztásához is biztosít eszközöket. Live Stream konferenciabeszélgetések, illetve 2D/3D játékok 4K paraméterekkel történő felvételére lehet futtatnunk. A szoftver nem helyez el vízjelet, időzíthetően készíthetünk videót.

iTop Screen Recorder

iTop Screen Recorder Összefoglaló:

 • videófelvevő program
 • képlopó funkció
 • Live Stream videó projektek készítése
 • szerkesztő eszközök
 • időzíthető
 • hangfelvételek készítéséhez
 • YouTube, Instagram videók megosztása
 • 2D/3D videó felvétel támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://recorder.itopvpn.com/
iTop Screen Recorder letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
iTop Screen Recorder
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Simple Screen Recorder 1.3.02024-05-06 Simple Screen Recorder 1.3.0 (0)
  A Simple Screen Recorder egy magas bitráta értékekkel futtatható videó felvevő program amivel MKV kodek formátumba lehet a fájlokat […]
 • IceCream Screen Recorder 7.412024-05-07 IceCream Screen Recorder 7.41 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]
 • Screen Recorder 2.1.1502.2012016-08-14 Screen Recorder 2.1.1502.201 (0)
  A Screen Recorder egy egyszerűen használható videó felvevő alkalmazás, amivel az asztalodon zajló eseményeket AVI fájlformátumban […]
 • QRecorder 1.0.12016-01-22 QRecorder 1.0.1 (2)
  A QRecorder egy kis méretű, minimális beállítást igénylő videófelvevő program, amivel szabadon választható ki az a terület amiről […]
 • OBS Studio 30.2.02024-07-13 OBS Studio 30.2.0 (0)
  Az OBS Studio egy videó felvevő szoftver, amivel kiváló minőségben lehet létrehozni felvételeket Windows asztali környezetben. A Free […]

Szólj hozzá