Screen Recorder 2.1.1502.201

A Screen Recorder egy egyszerűen használható videó felvevő alkalmazás, amivel az asztalodon zajló eseményeket AVI fájlformátumban tudod megörökíteni. Minimális beállítást igényel, Free alkalmazásként használható.

Ma már rengeteg olyan ingyenes alkalmazás érhető el amivel rugalmasan és könnyen meg lehet örökíteni egy adott asztali tevékenységet. Ezek között találhatóak komplett megoldások is. Ha te csak alapvetőbb igényeket támasztasz az adott feladat végrehajtásához, fontos az azonnali eredmények biztosítása, akkor itt a Screen Recorder nevű program, amiből elérhető telepítést nem igénylő változat.

A szoftver semmilyen extra opciót nem szolgáltat, a beállításokkal sem kell sokat bajlódni.

A Screen Recorder letöltése után a telepítés végeztével egy igen egyszerűnek tekinthető felhasználói felület fogad, ahol az első használatba vétel előtt néhány elengedhetetlen beállítást eszközölhetsz. Ez nem kötelező. Ha szükséges, meg lehet változtatni az alapértelmezett mentési útvonalat, előre kiválasztható a minőség, illetve a hasonló szoftverekre jellemző kodek paraméter. A Screen Recorder támogatja a több monitoros gépeket, itt a felhasználó könnyedén választhat. A kezelőfelülete jobb, illetve bal egérgombos paranccsal elrejthető, illetve előcsalogatható ez a használata során tekinthető hasznosnak.

A szoftver az elkészített videó felvételt AVI formátumban tudja elmenteni. Természetesen azt később bármilyen más videó szerkesztő szoftverrel tovább lehet finomítani, konvertálni, vágni.

Az egyszerű kezelhetőségből némi hátrány is származik, amit azok a kipróbálók érzékelhetnek, akik testre szabottabb végeredményt szeretnének kapni. Nekik valamilyen alternatív megoldás javasolt. Helyette használható a Bandicam, vagy az IceCream Screen Recorder, az utóbbi ingyenesen futtatható, ráadásul beépített szerkesztőt is tartalmaz.

A Screen Recorder lehetőséget biztosít a számodra, hogy videó formájában tudj rögzíteni egy adott asztali tevékenységet. AVI formátumban ment, minimális beállítást igényel. Ingyenes kiadás.

Screen Recorder

Screen Recorder Összefoglaló:

 • Videó felvevő program
 • egyszerűen használható
 • AVI formátumban menti el a végeredményt
 • elérhető telepítést nem igénylő változata is
 • alacsony erőforrás igénnyel bír
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://sketchman-studio.com/rylstim-screen-recorder/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Screen Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • IceCream Screen Recorder 4.962017-09-15 IceCream Screen Recorder 4.96 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]
 • ChrisPC Screen Recorder 1.102017-02-05 ChrisPC Screen Recorder 1.10 (0)
  A ChrisPC Screen Recorder egy igazán hatékonyan használható, videó felvevő, képlopó alkalmazás, ami több népszerűbb […]
 • Soft4boost Screen Recorder 4.7.7.4312016-11-05 Soft4boost Screen Recorder 4.7.7.431 (0)
  A Soft4boost Screen Recorder egy igen sok lehetőséget biztosító képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi […]
 • QRecorder 1.0.12016-01-22 QRecorder 1.0.1 (2)
  A QRecorder egy kis méretű, minimális beállítást igénylő videófelvevő program, amivel szabadon választható ki az a […]
 • DuckLink Screen Capture 2.72014-10-16 DuckLink Screen Capture 2.7 (0)
   A DuckLink Screen Capture egy ingyenesen használható képlopó program aminek a segítségével le tudjuk fényképezni több […]