Blog

Képlopások készítése PDF formátumba a PDF24 Creator PDF szerkesztővel

A szoftverrel igény alapján nyithatóak meg a PDF Irodai dokumentumok, szerkesztési munkafolyamathoz futtatható, szinte akármilyen PDF módosítási feladathoz ideális. A PDF24 Creator PDF szerkesztővel betallózott tartalmak tömöríthetőek, konvertálhatóak, Webkamerákkal, illetve képlopásokkal is létrehozhatunk PDF dokumentumot.

Egy remek indítófelülettel kifejlesztett irodai szoftver amivel PDF dokumentumokat tekinthetünk meg, módosíthatunk, megfelelő motivációs levelek, önéletrajzok létrehozásához. Az irodai dokumentumok metaadatait is módosíthatjuk, digitálisan aláírhatóak a tartalmak. A PDF dokumentumok az indítófelületére fogd és vidd módszerrel, illetve helyi menüből nyithatóak meg. A szoftverrel akár két PDF dokumentumot is összehasonlíthatunk, megtekinthetjük a dokumentumban a karakter különbségeket. A PDF dokumentumokat szöveges tartalmakkal, fotókkal tudjuk kiegészíteni. PDF irodai dokumentumban felkutatható OCR fájlokat is készíthetünk. Önéletrajzok, álláspályázatok, illetve motivációs levelek létrehozásához is remek.

Képlopások készítése PDF formátumba

A PDF szerkesztési feladatokban akár képlopással is létrehozhatunk PDF irodai dokumentumot. A PDF24 Creator PDF24 Toolbox indítófelületén a Capture Screen szolgáltatással készíthetőek képlopások. Az alkalmazással konfigurálhatjuk, hogy a képlopást PDF dokumentumként tárolja el, nyomtassa ki, vagy a vágólapra másolja. A Windows aktív területe, a teljes képernyő, illetve az egérrel kijelölt terület választható ki. A tartalmakat megtekinthetjük, elküldhetjük üzenetben, az irodai feladatokban megnyithatjuk, saját PDF dokumentumokat tudunk összeállítani. Az ingyenesen futtatható PDF24 Creator innen szerezhető be.

Keplopasok keszitese PDF formatumba a PDF24 Creator PDF szerkesztovel-07057488


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képlopások készítése PDF formátumba a PDF24 Creator PDF szerkesztővel
Szerző
Leírás
A PDF24 Creator PDF irodai dokumentumok módosításához remek szoftver amivel képlopást is létrehozhatunk a Windows aktív ablakjáról.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá