PicPick használata

Asztali tevékenységed megörökítésére használható Screenshot készítő program. Ingyenes, több felhasználási területet is biztosít. A PicPick használata nagyon egyszerű megéri kipróbálni.

 

Ha az asztalodon zajló eseményt le szeretnéd fényképezni amit vagy munka, illetve szórakozás céljából valósítasz meg, ez a legjobb szoftver a feladatra. Maga az alkalmazás már gyári beállításokkal is ideális lehetőségeket biztosít, de miért érnéd be ennyivel, hisz rengeteg testreszabási lehetőséget biztosít.

A „PicPick képlopás főoldalán” megadható, hogy milyen késleltetéssel kezdeményezze a folyamatot továbbá a mentés intervalluma is kitolható, itt ms-ban kell az eltolási időintervallumot megadni.

Előre elrendelt fájlnév kiterjesztést is használhatsz továbbá csökkenteni tudod a végeredmény méretét így megosztás esetén kevesebb helyet foglal majd a célterületen.

Helyet kapott benne egy képszerkesztő funkció is amivel még a mentés előtt vagy akár az után is módosításokat hajthatsz végre, kitörölhetsz abból részeket, átméretezhetsz, hatásokat adhatsz hozzá, illetve ballonokat, de akár szabadkézi rajzokkal, feliratokkal turbózhatod.

Vezérelni billentyűparancsokkal is tudod, ezek konfigurálhatóak saját vezérlőgombok rendelhetőek hozzá.

A PicPick letölthető innen, ha nem szeretnéd installálni, a Portable változatát pedig itt találod.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek