Így használd kedvenc szoftvereid - SzoftHub.hu

Használat

 • Egy igazán sokrétűen és rugalmasan használható karbantartó szoftver ami nem csak hogy tisztább Windowst kölcsönöz a számodra, de még a gép gyorsaságáért is oda tudja magát tenni. Használatával megbízhatóbb operációs rendszert kapsz. Mindenképp érdemes kipróbálni. 

  System Ninja használata

  Egy igazán sokrétűen és rugalmasan használható karbantartó szoftver ami nem csak hogy tisztább Windowst kölcsönöz a számodra, de még a gép gyorsaságáért is oda tudja magát tenni. Használatával megbízhatóbb operációs rendszert kapsz. Mindenképp érdemes kipróbálni. 

  olvasd tovább...

 • A szoftver, a PatchMyPC egy univerzális szoftvercsomag, amivel egyetlen felületen menedzselheted az összes programot amit a Windows rendszeredre telepíteni szeretnél. Egyszerű használat jellemzi.

  PatchMyPC használata

  A szoftver, a PatchMyPC egy univerzális szoftvercsomag, amivel egyetlen felületen menedzselheted az összes programot amit a Windows rendszeredre telepíteni szeretnél. Egyszerű használat jellemzi.

  olvasd tovább...

 • A szoftver egy ingyenes szövegfordító program amivel gyakorlatilag a múltnak tekinthető, hogy szöveges tartalmakat a böngésződdel bármilyen fordító szolgáltatással kelljen honosítani. A QTranslate használata az egyszerűséget tartja fontosnak, a szükséges beállítások biztosítása mellett.

  QTranslate használata

  A szoftver egy ingyenes szövegfordító program amivel gyakorlatilag a múltnak tekinthető, hogy szöveges tartalmakat a böngésződdel bármilyen fordító szolgáltatással kelljen honosítani. A QTranslate használata az egyszerűséget tartja fontosnak, a szükséges beállítások biztosítása mellett.

  olvasd tovább...

 • Asztali tevékenységed megörökítésére használható Screenshot készítő program. Ingyenes, több felhasználási területet is biztosít. A PicPick használata nagyon egyszerű megéri kipróbálni. 

  PicPick használata

  Asztali tevékenységed megörökítésére használható Screenshot készítő program. Ingyenes, több felhasználási területet is biztosít. A PicPick használata nagyon egyszerű megéri kipróbálni. 

  olvasd tovább...

 • Szövegek felolvasására, azok audióvá alakítására, konvertálásra, idegen nyelvű tartalmak lefordítására hivatott ingyenes segédalkalmazás. Balabolka használata. Akadálymentesítéshez az egyik legjobb megoldás.

  Balabolka használata

  Szövegek felolvasására, azok audióvá alakítására, konvertálásra, idegen nyelvű tartalmak lefordítására hivatott ingyenes segédalkalmazás. Balabolka használata. Akadálymentesítéshez az egyik legjobb megoldás.

  olvasd tovább...