Így használd kedvenc szoftvereid - SzoftHub.hu

Használat

 • A szoftver, a PatchMyPC egy univerzális szoftvercsomag, amivel egyetlen felületen menedzselheted az összes programot amit a Windows rendszeredre telepíteni szeretnél. Egyszerű használat jellemzi.

  PatchMyPC használata

  A szoftver, a PatchMyPC egy univerzális szoftvercsomag, amivel egyetlen felületen menedzselheted az összes programot amit a Windows rendszeredre telepíteni szeretnél. Egyszerű használat jellemzi.

  olvasd tovább...

 • A szoftver egy ingyenes szövegfordító program amivel gyakorlatilag a múltnak tekinthető, hogy szöveges tartalmakat a böngésződdel bármilyen fordító szolgáltatással kelljen honosítani. A QTranslate használata az egyszerűséget tartja fontosnak, a szükséges beállítások biztosítása mellett.

  QTranslate használata

  A szoftver egy ingyenes szövegfordító program amivel gyakorlatilag a múltnak tekinthető, hogy szöveges tartalmakat a böngésződdel bármilyen fordító szolgáltatással kelljen honosítani. A QTranslate használata az egyszerűséget tartja fontosnak, a szükséges beállítások biztosítása mellett.

  olvasd tovább...

 • Szövegek felolvasására, azok audióvá alakítására, konvertálásra, idegen nyelvű tartalmak lefordítására hivatott ingyenes segédalkalmazás. Balabolka használata. Akadálymentesítéshez az egyik legjobb megoldás.

  Balabolka használata

  Szövegek felolvasására, azok audióvá alakítására, konvertálásra, idegen nyelvű tartalmak lefordítására hivatott ingyenes segédalkalmazás. Balabolka használata. Akadálymentesítéshez az egyik legjobb megoldás.

  olvasd tovább...

 • Az alkalmazás az egyik legközkedveltebb privát hálózatok létrehozására alkalmas Kliens szoftver aminek köszönhetően sokkal biztonságosabban, privátabban tudsz böngészni. Az OpenVPN használata egyszerű, kliensként, illetve szerverként is futtatható.

  OpenVPN használata

  Az alkalmazás az egyik legközkedveltebb privát hálózatok létrehozására alkalmas Kliens szoftver aminek köszönhetően sokkal biztonságosabban, privátabban tudsz böngészni. Az OpenVPN használata egyszerű, kliensként, illetve szerverként is futtatható.

  olvasd tovább...

 • A program talán az egyik legnépszerűbb fotó vízjelező, logó effektezés támogatását támogató képszerkesztő szoftver, amivel minden említésre méltó funkció igénybe vehető ehhez. A TSR Watermark Image Software használatával az említett feladatokat a lehető rugalmasabban lehet végrehajtani.

  TSR Watermark Image Software használata

  A program talán az egyik legnépszerűbb fotó vízjelező, logó effektezés támogatását támogató képszerkesztő szoftver, amivel minden említésre méltó funkció igénybe vehető ehhez. A TSR Watermark Image Software használatával az említett feladatokat a lehető rugalmasabban lehet végrehajtani.

  olvasd tovább...