Blog

IObit Smart Defrag használata

Egy Windows rendszeren futtatható korszerű program amivel töredezettség mentesíthető az operációs rendszerhez tartozó tartalmak. Az IObit Smart Defrag használatával ez igen korszerűen végezhető el, több rendkívül korszerű plusz funkció is rendelkezésre áll ehhez.

A fejlesztői szoftverek között az összes azon jellegű program felfedezhető amivel gyorsítani, illetve javítani lehet az operációs rendszer teljesítményén. A karbantartástól a Biztonságig mindenre megoldást találunk. Az IObit Smart Defrag megoldása egy remekül konfigurálható, akár időzítve is futtatható töredezettség mentesítő amivel több megközelítésből lehet teljesítmény javulást elérni.

Boot idő gyorsítás…

Az IObit Smart Defrag használata során Boot idő gyorsításra is lehetőség van. Ezzel a funkcióval rövidebbé tehető az operációs rendszer betöltődése.

A szoftver telepítése után automatikusan végzi el a töredezett mentesítést, lecseréli az operációs rendszer ezen jellegű beépített szolgáltatását, erről értesítést jelenít meg, tehát az is konfigurálható, így nem kötelező.

Időzíthető töredezettség mentesítés, a használata…

Manuálisan be lehet állítani, hogy milyen időpontban végezze el a töredezettség mentesítést, fájlokhoz is hozzá lehet rendelni, ezt a Boot idő töredezettség mentesítés menüponton belül lehet kiválasztani ahol további lehetőségek állnak rendelkezésre.

A Magyar nyelvű, ingyenes IObit Smart Defrag innen szerezhető be.

IObit Smart Defrag – Ingyenes merevlemez töredezettség mentesítő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
IObit Smart Defrag használata
Szerző
Leírás
A Windows karbantartásához egy igen fontos kiegészítő, amivel töredezettség mentesíthető a merevlemez.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá