PowerISO használata

Lemezkép mindenes szoftver számos különleges szolgáltatással, ideális lemezképek virtuális meghajtóból való megnyitására is. A PowerISO használatáról, alapvető beállítások.

Akik lemezképekkel dolgoznak, minden bizonnyal jártas ismeretekkel rendelkeznek az adott területen, ahol számos egyedi igény merülhet fel azok kezelése során. Igénnyé válhat azok szerkesztése, megnyitása is. Csak egyetlen kérdés marad, mit használjunk erre. Ideális megoldást nyújt a PowerISO megoldása ehhez. Azért hogy rendeltetésszerűen lehessen kezelni mégis van néhány dolog amit szem előtt kell tartani.

Fájlok tömörítése:

Mivel az alkalmazás remek lehetőséget teremt arra hogy ISO kiterjesztésű fájlokat tömöríteni lehessen mindenképp érdemes bevetni erre ha erre van szükség. A kezelőfelületén található megfelelő opció kiválasztása után annyit kell tenni, hogy be kell tallózni a számára a szóban forgó lemezképet, majd meg kell neki adni, hogy hová mentse. A speciális beállításoknál megadható, hogy mennyire tömörítse össze a tartalmat, jelszóval védhető le, több kötetre bontható.

Képfájl készítése CD/DVD lemezből:

Ha meglévő lemezedből képfájlt szeretnél létrehozni ebben is támogat a szoftver, ráadásul ez sem egy bonyolult eljárás. Az alkalmazás indítása után válaszd az eszközök menüpont alatt az adott opciót, ezután egy új felnyíló ablak fog megjelenni. Itt be kell tallóznod azt a meghajtót amiben található az adathordozó, ezt követően csak annyi dolgod van, hogy megadd a számára azt a formátumot amit létre akarsz hozni, itt támogatott BAA, ISO, BIN kiterjesztés. A mentés helyének a megadása után azonnal neki is láthatsz. Az alkalmazás ingyenesen kipróbálható változata innen érhető el.

Lemezkép kezelő alkalmazás számos extra szolgáltatással

Lemezkép kezelő alkalmazás számos extra szolgáltatással: PowerISO használata


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek