Wise care 365 használata

Ütemezhető rendszer karbantartó szoftver, amivel gyorsabbá és megbízhatóbbá tehető a Windows, egykattintásos, illetve manuális alternatívákkal.

 

Ha lassul a Windows egyre több olyan rendellenes működést tapasztalsz ami már aggodalomra ad okot egy újratelepítés segíthet, vagy mégsem, mielőtt arra vetemednél, adj egy lehetőséget a Wise care 365 számára.

PC vizsgálat: Egyetlen kattintással kutathatod fel a legérzékenyebb területeket, majd igény esetén szintén hasonló egyszerűséggel rakhatsz rendet. Ezen funkció használata inkább a kezdők számára lehet ideális.

Rendszertisztító: Ezen funkciójával megkereshető az érvénytelen regisztrációs bejegyzések, érvénytelen tűzfal beállítások, súgófájlok, Windows előzmények. Ezek között kézzel jelölheted ki azokat amiket felül szeretnél vizsgálni.

Rendszerhangoló: Némileg gyorsíthatod a számítógép működését, azáltal hogy a leggyakrabban előforduló hibás rendszer konfigurációkat megszünteted, ezt egyetlen gombnyomással kezdeményezheted.

Adatvédelem: Böngészés során rengeteg olyan fájl kerül mentésre a számítógépen amik mind az előzőleg végrehajtott internetes munkafolyamataidról árulkodnak, ezek eltávolítása nem is olyan egyszerű, természetesen ebben is a szolgálatodba áll. Törli a megtekintett képek, oldalak, videók, fájlok előzményeit.

A Wise care 365 free változatát innen letöltheted, míg a Pro verzióját itt találod.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek