Freemake Video Converter használata

Videókhoz, audió tartalmakhoz használható ingyenes dekódoló szoftver a Freemake Video Converter, vele pillanatok alatt át tudod kedvenc filmedet alakítani számos népszerű formátumra.

Az egyszerű, áttekinthető kezelőfelületének köszönhetően könnyen kiválasztható a kérdéses állomány. Gyors, profilos Magyar nyelvű konvertáló.

Konvertálás: A felső eszköztárából választható ki az átalakítandó média típusa. Ahol Videó, audió tartalom, fotó, illetve URL áll rendelkezésre. A kiválasztott film beazonosítása után további opciók állnak rendelkezésre, itt vághatsz, de meg is nyitható a videó. Végkimeneti formátumot pedig az alsó eszköztáron lehet választani, ahol tovább finomítható az eredmény, meghatározható a videó minősége, a profilos alternatívák természetesen igény esetén tovább finomíthatóak.

YouTube videó letöltése: Nem csak a számítógépen található médiákkal tud dolgozni, hanem képes webes tartalmak letöltésére, amit azonnal át is alakít. A vágólapról beillesztett tartalom beazonosítása után az összes elérhető opció rendelkezésre áll.

Diavetítés: Látványos bemutatókat hozhatsz létre fotók, illetve audió tartalmak felhasználásával, meghatározható az átmenetek közötti időintervallum, az objektumok betöltési sorrendje, de azok véletlenszerűen is lejátszhatóak. A végeredmény a mentése előtt megtekinthető.

Audió, videó, illetve képi anyagok feltöltése a YouTube-ra: Az új funkciók között olyan opciók is rendelkezésre állnak, hogy képes feldarabolni a multimédiás tartalmakat, majd azokat lejátszólistába rendezve teszi elérhetővé a felhasználók számára.

Egyetlen alkalmazással minden érdemleges feladatot végre lehet hajtani ami multimédiás tartalmak esetén fel tud merülni, konvertálni, vágni, videót le, illetve feltölteni, látványos bemutatókat készíteni képek, illetve MP3 fájlok felhasználásával.

A Freemake Video Converter innen letölthető.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • FileZilla használata2020-08-23 FileZilla használata (0)
  A fájlkezelő az egy felhasználóbarát alkalmazás amit FTP kliens, illetve szerver feladatokra lehet beszerezni. A FileZilla használata […]
 • Bandizip használata2020-03-03 Bandizip használata (0)
  Tömörített fájlok kicsomagolására, illetve a saját tartalmaid tömörítéséhez megfelelő szoftver amivel rengeteg ismert formátum […]
 • IObit Smart Defrag használata2020-02-27 IObit Smart Defrag használata (0)
  Egy Windows rendszeren futtatható korszerű program amivel töredezettség mentesíthető az operációs rendszerhez tartozó tartalmak. Az […]
 • System Ninja használata2018-10-10 System Ninja használata (0)
  Egy igazán sokrétűen és rugalmasan használható karbantartó szoftver ami nem csak hogy tisztább Windowst kölcsönöz a számodra, de még […]
 • PatchMyPC használata2018-09-15 PatchMyPC használata (0)
  A szoftver, a PatchMyPC egy univerzális szoftvercsomag, amivel egyetlen felületen menedzselheted az összes programot amit a Windows […]