Freemake Video Converter használata

Videókhoz, audió tartalmakhoz használható ingyenes dekódoló szoftver a Freemake Video Converter, vele pillanatok alatt át tudod kedvenc filmedet alakítani számos népszerű formátumra.

Az egyszerű, áttekinthető kezelőfelületének köszönhetően könnyen kiválasztható a kérdéses állomány. Gyors, profilos Magyar nyelvű konvertáló.

Konvertálás: A felső eszköztárából választható ki az átalakítandó média típusa. Ahol Videó, audió tartalom, fotó, illetve URL áll rendelkezésre. A kiválasztott film beazonosítása után további opciók állnak rendelkezésre, itt vághatsz, de meg is nyitható a videó. Végkimeneti formátumot pedig az alsó eszköztáron lehet választani, ahol tovább finomítható az eredmény, meghatározható a videó minősége, a profilos alternatívák természetesen igény esetén tovább finomíthatóak.

YouTube videó letöltése: Nem csak a számítógépen található médiákkal tud dolgozni, hanem képes webes tartalmak letöltésére, amit azonnal át is alakít. A vágólapról beillesztett tartalom beazonosítása után az összes elérhető opció rendelkezésre áll.

Diavetítés: Látványos bemutatókat hozhatsz létre fotók, illetve audió tartalmak felhasználásával, meghatározható az átmenetek közötti időintervallum, az objektumok betöltési sorrendje, de azok véletlenszerűen is lejátszhatóak. A végeredmény a mentése előtt megtekinthető.

Audió, videó, illetve képi anyagok feltöltése a YouTube-ra: Az új funkciók között olyan opciók is rendelkezésre állnak, hogy képes feldarabolni a multimédiás tartalmakat, majd azokat lejátszólistába rendezve teszi elérhetővé a felhasználók számára.

Egyetlen alkalmazással minden érdemleges feladatot végre lehet hajtani ami multimédiás tartalmak esetén fel tud merülni, konvertálni, vágni, videót le, illetve feltölteni, látványos bemutatókat készíteni képek, illetve MP3 fájlok felhasználásával.

A Freemake Video Converter innen letölthető.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • Megérkezett a Freemake Video Converter 4.1.12013-11-21 Megérkezett a Freemake Video Converter 4.1.1 (0)
  Ingyenes videó konvertáló amivel a legnépszerűbb formátumok állíthatóak elő pár kattintással. Itt a legújabb kiadása.   Igen […]
 • Freemake Video Converter: Videók összefűzése egyszerűen2015-05-14 Freemake Video Converter: Videók összefűzése egyszerűen (0)
  Ha videók szerkesztéséről van szó, opcionálisan szükségessé válhat két különálló tartalom összefűzése. A Freemake Video Converter […]
 • VLC Media Player használata2014-04-17 VLC Media Player használata (0)
  Univerzális film, illetve audió lejátszó szoftver amely használata esetén az összes létező kodek megnyithatóvá válik. Mindamellett a […]
 • Freemake Video Downloader használata2014-12-13 Freemake Video Downloader használata (0)
  Számos különleges és igen hasznos beállítással ellátott videó letöltő szoftver. A Freemake Video Downloader a használata során szinte […]
 • KMPlayer használata2014-03-05 KMPlayer használata (0)
  Rengeteg formátumot támogató, streaming funkciókat is biztosító remek kis szoftver a KMPlayer. A filmek 3D kimenetűvé való […]