IObit Malware Fighter használata

Magyar nyelven futtatható ingyenes kártevő kereső és eltávolító program az IObit Malware Fighter, vele felkutathatóak a legveszélyesebb szoftverek természetesen az azok eltávolításában is asszisztál.

Ha ingyenes védelmi szoftvert keresel a számítógéped biztonságosabbá tételéhez adj egy lehetőséget ennek a remek kis alkalmazásnak.

A pár kattintásos installáció után azonnal megjeleníti, hogy a számítógép konfigurációja optimális paraméterezéssel rendelkezik e, ha ez nem úgy volna ezek orvosolhatóak.

Közvetlen kereséseket indíthatunk, ahol egyéni, teljes, vagy gyors vizsgálat formájában győződhetsz meg arról hogy fertőzött e a számítógép.

A beállításoknál megadható, hogy figyelemmel kísérje e a tömörített ZIP fájlokat, méretkorlátozásokat hozhatsz létre amivel rövidíthető a keresési folyamat.

Két védelmi módot nyújt, magas, ahol figyeli és le is állítja a veszélyesnek ítélt folyamatokat, az ajánlott alternatíva némileg alacsonyabb biztonsági beállítást biztosít de ez a legtöbb felhasználó számára a megfelelő.

Az értesítési üzenetek is testre szabhatóak, ahol az adott szituációnak megfelelően tájékoztat minket, vagy nem ha tiltjuk.

Maga az alkalmazás ingyenesen használható, néhány funkciója csak a megvásárolt verzióban használhatóak ki teljes mértékűen. Az IObit Malware Fighter innen tölthető le.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • FileZilla használata2020-08-23 FileZilla használata (0)
  A fájlkezelő az egy felhasználóbarát alkalmazás amit FTP kliens, illetve szerver feladatokra lehet beszerezni. A FileZilla használata […]
 • Bandizip használata2020-03-03 Bandizip használata (0)
  Tömörített fájlok kicsomagolására, illetve a saját tartalmaid tömörítéséhez megfelelő szoftver amivel rengeteg ismert formátum […]
 • IObit Smart Defrag használata2020-02-27 IObit Smart Defrag használata (0)
  Egy Windows rendszeren futtatható korszerű program amivel töredezettség mentesíthető az operációs rendszerhez tartozó tartalmak. Az […]
 • System Ninja használata2018-10-10 System Ninja használata (0)
  Egy igazán sokrétűen és rugalmasan használható karbantartó szoftver ami nem csak hogy tisztább Windowst kölcsönöz a számodra, de még […]
 • PatchMyPC használata2018-09-15 PatchMyPC használata (0)
  A szoftver, a PatchMyPC egy univerzális szoftvercsomag, amivel egyetlen felületen menedzselheted az összes programot amit a Windows […]
Cimkék: