IObit Malware Fighter használata

Magyar nyelven futtatható ingyenes kártevő kereső és eltávolító program az IObit Malware Fighter, vele felkutathatóak a legveszélyesebb szoftverek természetesen az azok eltávolításában is asszisztál.

Ha ingyenes védelmi szoftvert keresel a számítógéped biztonságosabbá tételéhez adj egy lehetőséget ennek a remek kis alkalmazásnak.

A pár kattintásos installáció után azonnal megjeleníti, hogy a számítógép konfigurációja optimális paraméterezéssel rendelkezik e, ha ez nem úgy volna ezek orvosolhatóak.

Közvetlen kereséseket indíthatunk, ahol egyéni, teljes, vagy gyors vizsgálat formájában győződhetsz meg arról hogy fertőzött e a számítógép.

A beállításoknál megadható, hogy figyelemmel kísérje e a tömörített ZIP fájlokat, méretkorlátozásokat hozhatsz létre amivel rövidíthető a keresési folyamat.

Két védelmi módot nyújt, magas, ahol figyeli és le is állítja a veszélyesnek ítélt folyamatokat, az ajánlott alternatíva némileg alacsonyabb biztonsági beállítást biztosít de ez a legtöbb felhasználó számára a megfelelő.

Az értesítési üzenetek is testre szabhatóak, ahol az adott szituációnak megfelelően tájékoztat minket, vagy nem ha tiltjuk.

Maga az alkalmazás ingyenesen használható, néhány funkciója csak a megvásárolt verzióban használhatóak ki teljes mértékűen. Az IObit Malware Fighter innen tölthető le.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • Wise care 365 használata2014-02-21 Wise care 365 használata (0)
  Ütemezhető rendszer karbantartó szoftver, amivel gyorsabbá és megbízhatóbbá tehető a Windows, egykattintásos, illetve manuális […]
 • Bandicam használata2014-03-02 Bandicam használata (1)
  Videó, illetve képlopó szoftver amivel meg tudod örökíteni az asztali tevékenységedet. A Bandicam rengeteg extra beállítást biztosít […]
 • PicPick használata2018-08-31 PicPick használata (0)
  Asztali tevékenységed megörökítésére használható Screenshot készítő program. Ingyenes, több felhasználási területet is biztosít. […]
 • aTube Catcher használata2014-02-23 aTube Catcher használata (0)
  Videó letöltő, konvertáló, képlopó és DVD lemez író funkciók használatára bevethető ingyenes, remek kis szoftver az aTube […]
 • SockConverter használata2014-02-27 SockConverter használata (0)
  Multimédiás tartalmak azonnali dekódolási feladatainak végrehajtására használható szoftver, a különlegessége hogy a futtatásához nem […]
Cimkék: