Blog

Ez a töredezettség mentesítő mappákhoz is használható: Disk SpeedUp

Meghajtókhoz, adott fájlokhoz, vagy akár mappákhoz is használható teljesen ingyenes töredezettség mentesítő szoftver ami a jelenleg összes támogatott operációs rendszeren használható. A Magyar nyelvű felhasználói felületen a Disk SpeedUp Defrag feladatok dinamikus beállítása végezhető el.

Érdemes kipróbálni ezt a remek töredezettség mentesítő szoftvert, mivel sokkal több lehetőség rejlik benne mintha az operációs rendszer alapértelmezett funkcióját használnád. Amiben eltér, az hogy manuálisan lehet kiválasztani hogy mely fájlokat, vagy akár mappákat tartjuk szükségesnek az optimalizáláshoz, egy dizájnos felhasználói felületen tud eredményeket megjeleníteni az aktuális állapotról. A Disk SpeedUp teljesen ingyenes, minden meghajtó márkát teljes mértékben támogat. Érzékelhető sebesség javulás a végeredmény.

Ha a merevlemezen több nagyobb mérettel rendelkező fájlt is tárolunk, abban az esetben csak adott fájlhoz is hozzá lehet az említett karbantartási funkciót rendelni, ezzel komolyabb idő takarítható meg mintha a Windows töredezettség mentesítő eszközével tennénk azt. Beállítható hogy milyen minimális fájl méretnél induljon el, illetve hogy miként. A Disk SpeedUp használata során marad kapacitás egyéb feladatokhoz. Az ingyenes, Magyar nyelvű szoftver innen tölthető le.

Disk SpeedUp – töredezettség mentesítő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ez a töredezettség mentesítő mappákhoz is használható: Disk SpeedUp
Szerző
Leírás
Disk SpeedUp Defrag program ami teljesen ingyenesen használható, rengeteg plusz funkció fedezhető fel a Windows gyorsításához

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá