Blog

Fájlok töredezettség mentesítésére is használható a Remo Drive Defrag

Windows rendszeren használható töredezettség mentesítő szoftver a Remo Drive Defrag ami fejlettebb eszközökkel rendelkezik az operációs rendszer integrált karbantartó eszközétől, jelentős mértékben javítható a gép teljesítménye.

A program nem csak teljes mappák töredezettség mentesítésére használható, lehetőség van csak egy kiválasztott fájl töredezettségi szintjének a megszüntetésére abban az esetben ha azt rendszeresen mozgatjuk, egyik meghajtóról a másikra másoljuk. A Remo Drive Defrag töredezettség mentesítő egy előre kiválasztott időpontban is használható ha szükség van a szolgáltatására. Az installálása után beazonosítja a rendelkezésre álló HDD eszközöket azt is megjeleníti, hogy mennyi tárkapacitás használható fel, illetve hogy mennyi lett elfoglalva.

Eredményes defragmentálás

A szoftver használatakor manuálisan be lehet álltani, hogy melyik meghajtóhoz, vagy mely fájlhoz szeretnénk futtatni, egy gyors elemzés után egy jelentés tartalmazza azt a jelentést ami alapján minden felhasználó fontossági szint alapján konfigurálni, illetve használni tudja. A futtatásával egy olyan különleges fájlrendszerezés történik aminek köszönhetően plusz teljesítmény áll rendelkezésre, gyorsabb Windows futást tapasztalhatunk.

A szabadon kipróbálható Remo Drive Defrag időkorlátozással áll rendelkezésre azt erről az oldalról lehet beszerezni.

Remo Drive Defrag – töredezettség mentesítő program fájlokhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok töredezettség mentesítésére is használható a Remo Drive Defrag
Szerző
Leírás
Egyszerűen használható töredezettség mentesítő alkalmazás: Remo Drive Defrag

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá