Töredezettségmentesítő

Remo Drive Defrag 2.0.0.46

A Remo Drive Defrag egy töredezettség mentesítő szoftver ami felhasználóbarátabb megoldásként kínál több funkciót a Windowstól. Az összes tárolóegység fajtát támogató szoftver adott fájlok töredezettségmentesítéséhez is használható. Az időzítéssel sokkal kényelmesebb eredmények formájában lehet karbantartani.

Remek felhasználói felülettel, illetve funkciókkal létrehozott karbantartó amivel a merevlemez töredezettség mentesítéséhez kapjuk meg azokat az eszközöket amik fontosak, illetve általában felfedezhetőek egy ilyen jellegű megoldásoknál. A Remo Drive Defrag több funkciót tartalmaz mint a Windows beépített eszköze.

A Remo Drive Defrag letöltése után a programot néhány kattintással lehet telepíteni ahol azt a mappát kell kiválasztani ahol a szoftver a futtatásához szükséges összetevőit tárolja majd.

A szoftver indítása után egy áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező szoftver felületén lehet kiválasztani azt a meghajtót amit töredezettség mentesíteni kell, lecseréli az operációs rendszerhez tartozó ezen jellegű funkciót, így a programmal lehet a tárolóegységen lévő fájlokat rendszerezni.

Kényelmesebb töredezettség mentesítés a Remo Drive Defrag megoldásával

Sokkal kényelmesebben lehet a merevlemezt töredezettség mentesíteni a Remo Drive Defrag eszközével mivel azt egy olyan időpontra lehet időzíteni amikor arra szükség lesz, hatékonyabban, illetve felhasználói beavatkozás nélkül tud jobb teljesítményt kihozni a gépből.

Plusz szolgáltatás, hogy adott fájlok töredezettség mentesíteni is tartalmaz funkciót így ezzel idő, illetve PC erőforrásokat lehet megtakarítani.

A feladat végrehajtásakor egy grafikus felhasználói felületen lehet megjeleníteni az aktuális töredezettségi szintet, illetve hogy mennyi időt igényel a optimalizált szint elérése. Több módszerrel, gyors, illetve teljes profil szerint is használható a Remo Drive Defrag.

Az UltraDefrag, illetve az Auslogics Disk Defrag nevű alkalmazás futtatható helyette ha több beállításhoz szeretnél hozzáférni mint az operációs rendszer integrált kiegészítője.

A Remo Drive Defrag egy merevlemezekhez használható karbantartó amivel töredezettség mentesíteni tudjuk azt, akár adott fájlokhoz is manuálisan futtatható. Gyors, illetve a teljes tárolóeszközre kiterjedő defragmentálás választható ki.

Remo Drive Defrag

Remo Drive Defrag összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Remo Drive Defrag
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UltimateDefrag 6.1.22023-10-20 UltimateDefrag 6.1.2 (0)
  Az UltimateDefrag a merevlemez maximális teljesítményének az érdekében a leggyakrabban használt fájlokat a legegyszerűbben elérhető […]
 • IObit Smart Defrag 9.4.0.3422024-04-09 IObit Smart Defrag 9.4.0.342 (0)
   Az IObit Smart Defrag egy Magyar nyelven használható látványos felépítéssel rendelkező töredezettségmentesítő szoftver aminek […]
 • Defraggler 2.22.9952023-12-10 Defraggler 2.22.995 (0)
  A Defraggler töredezettségmentesítésre használható program, amely teljes mértékben képes leváltani a Windows szolgáltatását. […]
 • PerfectDisk Pro 15.02020-06-17 PerfectDisk Pro 15.0 (0)
  A PerfectDisk Pro karbantartó szoftver egy profi töredezettség mentesítő alkalmazás amivel időzítetten lehet javítani az operációs […]
 • JetDrive 9.9.32019-07-07 JetDrive 9.9.3 (0)
  A JetDrive egy csekély mérettel, erőforrás igénnyel rendelkező karbantartóként használható szoftver. Az alkalmazással töredezettség […]

Szólj hozzá