PerfectDisk Pro 15.0

A PerfectDisk Pro karbantartó szoftver egy profi töredezettség mentesítő alkalmazás amivel időzítetten lehet javítani az operációs rendszer teljesítményén. Az előre beállított időpontban elvégzendő feladaton kívül rendszer információkat jelenít meg a háttértárolók S.M.A.R.T értékéről és az aktuális töredezettség mértékét tudja grafikusan megjeleníteni. Kizárási listával, Boot Defrag támogatással.

A Windows beépített töredezettség mentesítő eszköze egy igazán hasznos, egyben nélkülözhetetlen eszköz ami az operációs teljesítményének a megőrzéséhez szükséges megoldás. A szoftver több funkciót, illetve beállíthatóbb felhasználói felületet tesz elérhetővé. A PerfectDisk Pro egy jól konfigurálható, időzíthető töredezettség mentesítő.

Szinte bármely tároló eszközhöz használható, a PerfectDisk Pro letöltése, illetve az installálást befejezően a felhasználói felületén lehet a fontosabb beállításokat végrehajtani, majd kiválasztani azokat a tároló eszközöket amiket töredezettség mentesíteni szeretnénk. A szoftver szinte pillanatokon belül megjeleníti az aktuális állapotot, majd futtatható a töredezettség mentesítés.

Egyszerűbb a használat ha a beállításoknál kiválasztjuk azokat az időpontokat amikor használni akarod, tehát optimalizálni kell töredezettség mentesítéssel, mivel általában erre az időintervallumra csökken a gép teljesítménye olyan mértékben, hogy erre a feladatra lesz szükség.

A PerfectDisk Pro rendszer információkhoz is egy profi alkalmazás amivel a merevlemezről tudhatunk meg teljesítménnyel kapcsolatos paramétereket. Ilyen a S.M.A.R.T értékek jellemzői, azt a szoftver beállításainál manuálisan lehet engedélyezni, vagy kikapcsolni.

Sokkal több plusz funkciót választhatunk ki abban az esetben ha az alábbi programmal töredezettség mentesítjük a számítógépünket, mivel számos hasznos beállítás, illetve speciális eszköz is kiválasztható amivel gyorsabbá tehetjük a Windows rendszert a tároló egységen található tartalmak az említett feladat szerinti kezelésével.

Log jelentést készíthetünk egy adott időszakra jellemző állapotról ahol az adott meghajtót is ki lehet választanunk.

A program mint karbantartó is felhasználható ahol egy hely felszabadításra alkalmas kiegészítőt is futtathatunk duplikátum keresőként. Ez a kiegészítője is egy hasznos funkció mivel beállítható, hogy milyen fájlokat keressen meg mint több példányban is meglévő fájl. A beállításoknál a legtöbb gépen megtalálható fájlokra jellemző formátumok találhatóak meg, illetve manuálisan is módosíthatóak, fájl formátumok állíthatóak be a még hatékonyabb eredmények érdekében.

Szabadon rendelkezésre álló töredezettség mentesítő az Auslogics Disk Defrag, illetve az IObit Smart Defrag nevű alkalmazás ha ingyenes szoftvert szeretnénk használni.

A PerfectDisk Pro egy töredezettség mentesítő szoftver bármely tároló eszköz típushoz amivel időzítetten, akár fájlok kizárása alapján is lehet eredményesen használnunk. Rendszer informáló támogatással a tároló eszközökhöz.

PerfectDisk Pro

PerfectDisk Pro Összefoglaló:

 • karbantartó program
 • töredezettség mentesítő alkalmazás
 • kizárások támogatása
 • rendszer információk a tárolóegységekről
 • Boot defrag támogatás
 • rengeteg plusz beállítás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.raxco.com/products/perfectdisk-pro


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PerfectDisk Pro
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Remo Drive Defrag 2.0.0.462020-09-06 Remo Drive Defrag 2.0.0.46 (0)
  A Remo Drive Defrag egy töredezettség mentesítő szoftver ami felhasználóbarátabb megoldásként kínál több funkciót a Windowstól. Az […]
 • ProgDVB Network Edition 7.42.42021-10-15 ProgDVB Network Edition 7.42.4 (1)
   A ProgDVB Network Edition Egy Internetes TV, rádióadók vételét segítő prémium szoftver, egyetlen felületen egy sor hasznos […]
 • Wise Disk Cleaner 10.7.1.7992021-10-11 Wise Disk Cleaner 10.7.1.799 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • Backup4all Lite 9.3.4202021-10-11 Backup4all Lite 9.3.420 (0)
  A Backup4all Lite egy időzíthetően futtatható igen modern biztonsági mentés készítő szoftver, amivel minden fontosabb tartalmadat […]
 • Backup4all 9.3.4202021-10-11 Backup4all 9.3.420 (0)
  A Backup4all egy korszerű, biztonsági mentések készítésére alkalmas szoftver, ami biztosít minden fontosabb funkciót, ami az adott […]