Blog

Fájl kizárási támogatást is tartalmaz a PerfectDisk Pro töredezettség mentesítő megoldása

Kihagyhatjuk azokat a fájlokat a töredezettség mentesítés alól amiket adott ok miatt nem szeretnénk, ha ezt a remek alkalmazást használjuk. A PerfectDisk Pro merevlemez informálót, illetve egyéb hasznos kiegészítőket is kínál azok számára akik több eszközre tartanak igényt mint amit az operációs rendszer biztosít.

A beállítások között azokat a funkciókat lehet felfedezni amiket szinte minden hasonló töredezettség mentesítő alkalmazás tartalmaz, azok a területek választhatóak ki a feladathoz amikre nekünk fontos, rendszeres használat alatt van.

Plusz töredezettség mentesítő funkciója a kizárási lehetőség ahol a számára általunk kiválasztott fájlokat lehet kihagyni a munkafolyamatból, ez meghajtók esetén is lehet, igaz azt egy másik beállítási területen kell konfigurálnunk.

A defragmentálóval törölhetőek vele a fölösleges olyan tartalmak amikből több is megtalálható a merevlemezen, azok tartalmilag teljesen megegyeznek, így csak helyet foglalnak. A duplikátum kereső a már hozzá létrehozott fájl listát veszi figyelembe, de akár manuálisan is hozzáadhatunk olyan fájl formátumokat amikből több is lehet és azok duplikátumok.

A Windows töredezettség mentesítőjétől sokkal több funkciót tartalmazó alternatívája a PerfectDisk Pro innen szerezhető be.

PerfectDisk Pro töredezettség mentesítő tools


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájl kizárási támogatást is tartalmaz a PerfectDisk Pro töredezettség mentesítő megoldása
Szerző
Leírás
Több speciális eszköz választható ki töredezettség mentesítéshez ha a PerfectDisk Pro nevű alkalmazást használjuk

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá