MP4 Converter 3.18.0

Az MP4 Converter segítségével gyorsan és egyszerűen tudsz videókat konvertálni. Rengeteg fájlformátumot támogat, akár egyszerre több videót is át lehet alakítani. Minimális beállítást igényel, egy beépített médialejátszót is tartalmaz. MP4, MOV, SWF, TS, VCD OGG, WAV, FLAC formátumoknál használható.

Profi, könnyen kezelhető kevés beállítást igénylő konvertáló szoftver az MP4 Converter, ami rengeteg népszerű videó formátumot támogat. Kötegelt feladat támogatással.

Az MP4 Converter letöltése után az installáció során néhány alapvető adatot kell csak megadni, amit követően egy modern, jól navigálható kezelőfelület fogad. Az alkalmazás érdekessége, hogy nem csak MP4 formátumot támogat, hanem számos népszerű kimenet kiválasztható. A támogatottsági listáján olyan profilok is kiválaszthatóak amik mobilokra optimális jellemzőkkel lettek összeállítva.

Néhány ismertebb formátumot kiválasztva támogatja az MP4, MOV, SWF, TS, VCD OGG, WAV, FLAC, 3GP, AVI, MP3, AAC, MP2, WMA, Android, Nokia, Motorola, Samsung, HTC, LG mobilmárkák fedezhetőek fel a profil listán.

Az MP4 Converter tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel a konvertálásra szánt videót le lehet játszani.

Az MP4 Converter tartalmaz egy különleges funkciót, opcionálisan támogatja, hogy a betallózott média bizonyos részét konvertáld csak át, itt csak a kezdő, illetve a befejezési időpontot kell csak megadni.

Az MP4 Converter segítségével nem csak egyetlen videót lehet átalakítani egy munkamenet alatt, opcionálisan több fájl is megadható a számára. Itt a tartalmat egyszerűen csak a felületére kell húzni. Természetesen biztosít egy beépített alternatív fájlkezelőt, amivel hagyományos módszerrel is megadható a fájl.

Az MP4 Converter ingyenes alternatívájaként kiválaszthatod a Format Factory megoldását, a program tartalmaz egy beépített videó szerkesztő funkciót. Az xrecode III megoldása audió tartalmak átalakításához lett kifejlesztve. Tartalmaz egy beépített ID3 tag szerkesztőt is.

Az MP4 Converter egy hatékony, könnyen kezelhető videó konvertáló program, amivel rengeteg népszerű, illetve kevésbé elterjedt formátumba lehet dekódolni. Mobil márkára optimalizált kimeneteket is támogat. Egy beépített médialejátszót is tartalmaz.

MP4 Converter

MP4 Converter összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • Profilos elrendezés
 • számos népszerű formátumot ismer
 • áttekinthető kezelőfelület
 • tartalmaz egy beépített médialejátszót
 • egyszerre több médiafájlt is át tud alakítani
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.tomabo.com/mp4-converter/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MP4 Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EZ CD Audio Converter 9.2.1.12021-01-13 EZ CD Audio Converter 9.2.1.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter egy könnyen kezelhető zenei tartalmak konvertálására alkalmas eszköz. A szolgáltatásai részeként lehet vele […]
 • Hitpaw Video Converter 1.0.02020-10-31 Hitpaw Video Converter 1.0.0 (0)
  A Hitpaw Video Converter egy korszerű, áttekinthető felhasználói felülettel rendelkező konvertáló szoftver. A Free alkalmazással […]
 • VSO Free MKV-WebM Converter 1.5.02018-09-16 VSO Free MKV-WebM Converter 1.5.0 (0)
  A VSO Free MKV-WebM Converter egy Blu-ray lemezeket is kezelő komfortos konvertáló szoftver ami alapvetően MKV, 3GP, AVI, MOV, MP4, […]
 • Color7 Video Converter 10.0.10.1682018-07-26 Color7 Video Converter 10.0.10.168 (0)
  A Color7 Video Converter egy multifunkciós konvertáló szoftver, amivel zenéket, videókat tudsz dekódolni rengeteg népszerű, elterjedt […]
 • Free TS Converter 1.0.82017-11-30 Free TS Converter 1.0.8 (0)
  A Free TS Converter egy teljesen szabadon kipróbálható konvertáló szoftver, amivel MPEG TS formátumot tudsz átalakítani. A program […]