Konvertáló programok

MKVToolNix 85.0.0

Az MKVToolNix egy felirat, Audió, illetve Videó összetevőkhöz elérhető multimédiás tartalmak kötegelt szerkesztéséhez futtatható szoftver. A Free alkalmazással videókat tudunk konvertálni, az ID3 Tag jellemzőit lehet szerkeszteni. mkvmerge, mkvinfo, mkvextract, mkvpropedit kiegészítőkkel érhető el. A szoftver MPEG, Blu-ray, AVI, AAC, OGG, FLV, WAV, MP3, VTT kodek formátumokból MKV fájlokat tud dekódolással készíteni.

Egy videók kötegelt szerkesztéséhez, dekódoláshoz használható program amivel a fájlokat konvertálni tudjuk. Az MKVToolNix multimédiás tartalmak szerkesztéséhez, illetve létrehozásukhoz futtatható amivel a tartalmak a metaadat tulajdonságait is módosíthatjuk. Az MKVToolNix hordozható kiadásban is beszerezhető.

Az MKVToolNix letöltése, a szoftver installálása, a futtatása után a konvertáló program felületén a fájlkezelő funkcióval lehet a tartalmakat betallózni, illetve a felületére húzhatóak.

A kiválasztott fájlok fejezet, hang, Metaadat adatfolyam paraméterei egy listán érhetőek el, a multimédiás tartalmak felirat paramétereit is konfigurálhatjuk, illetve szerkeszthetjük. A Videók ID3 Tag tulajdonságait. A programmal Videók, illetve Audió fájlok adatfolyamok MKV fájlként tudjuk egyesíteni. A MKVToolNix adatfolyamok kinyeréséhez is profi.

MKV videók kibontásához futtatható az MKVToolNix

Módosítható a Videók képfelbontása, illetve a bitráta értékei a program, MPEG, Blu-ray, AVI, AAC, OGG, FLV, WAV, MP3, VTT Kodek formátumok konvertálási feladatai esetén remek. Az MKVToolNix egy hatékony fejezet szerkesztő funkciót is biztosít amivel a videók akár billentyű parancsokkal is módosíthatóak.

Direct Stream funkcióval elérhető multimédiás tartalmak szerkesztéséhez, konvertálásához futtatható az XMedia Recode, műsoros adathordozók Rippeléséhez is optimális a Total Audio Converter.

Az MKVToolNix egy profi eszközökkel futtatható Videók konvertálásához, illetve a szerkesztésükhöz modern multimédiás program amivel a tartalmak ID3 Tag jellemzőit, Audió, videó adatfolyam, illetve a felitat fájlokat is módosíthatjuk. Parancssoros funkciókat is támogat amivel videókat lehet egyesíteni, az MKV videókban található tartalmakat lehet kilistázni, nekünk kellő adatfolyamokat kinyerni, illetve módosítani.

MKVToolNix

MKVToolNix Összefoglaló:

 • konvertáló program
 • videó fejezetek módosítása
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • ID3 Tag jellemzők szerkesztése
 • Videó, illetve Audió adatfolyamok kinyerése
 • képarány szerkesztéséhez
 • bitráta, mintavételezési frekvencia módosítása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://mkvtoolnix.download/index.html
MKVToolNix letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MKVToolNix
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MKVToolNix Portable 85.0.02024-06-03 MKVToolNix Portable 85.0.0 (0)
  Az MKVToolNix Portable egy telepítés nélkül, film fejezet címekhez is futtatható Videó szerkesztő. A Free alkalmazás parancssoros, […]
 • Video Shaper 5.82024-06-03 Video Shaper 5.8 (0)
  A Video Shaper egy profil, illetve manuális multimédiás tartalom kimeneti tulajdonsággal konfigurálható videó szerkesztő. A Free […]
 • BDtoAVCHD 3.1.42024-06-02 BDtoAVCHD 3.1.4 (0)
  A BDtoAVCHD egy kiváló előre integrált jellemzőkkel rendelkező műsoros 3D Blu-ray DVD adathordozók létrehozásához beszerezhető […]
 • Simple Video Editor 1.7.2.02024-04-17 Simple Video Editor 1.7.2.0 (0)
  A Simple Video Editor nem csak Videók vágási feladataihoz hanem a hangerejének a módosításához is nagyszerű, bármely szerkesztési […]
 • Alternate Quick Audio Converter 2.2102024-01-19 Alternate Quick Audio Converter 2.210 (0)
  Az Alternate Quick Audio Converter egy korszerű multimédiás szoftver amivel audió fájlokat tudunk lejátszani, konvertálni ahol a […]

Szólj hozzá