Konvertáló programok

Libre AV Converter 2.0.20

A Libre AV Converter egy ingyenes rengeteg videó formátum kezelését támogató konvertáló szoftver. Nem kell installálni. A Free alkalmazás MP3, AVI, MPEG, GIF, FLV, 3GP Kodek formátumokhoz optimális multimédiás program. Streaming videók dekódolásához, illetve videók CD/DVD adathordozón való megnyitásához is használható. Videók letöltéséhez, illetve rippeléshez is használható.

A program egy ingyenes videó, illetve audió konvertáló amivel szinte bárhonnan meg lehet nyitni a szerkesztésre definiált multimédiás tartalmakat. A Libre AV Converter kötegelt feladat támogatással hozták létre.

A Libre AV Converter letöltése után a szoftver egy tömörített önkicsomagoló fájlban érhető el, azt csak ki kell bontani majd a dekódoló programot azonnal elindíthatjuk.

A konvertáló program egy minden kipróbálónak hatékony egyszerűen használható felhasználói indítófelülettel rendelkezik, csak néhány alap beállítást kell elvégezni, hogy a konvertálással módosított tartalom tulajdonságait kiválasszuk.

A Libre AV Converter konvertáló program különlegessége hogy korlátlan forrásból tud videókat megnyitni a dekódoláshoz. A szoftverrel a gépen eltárolt videók, illetve online Stream tartalmak, vagy akár egy korábban létrehozott műsoros CD/DVD adathordozó.

Stream videók dekódolásához is használható a Libre AV Converter

A konvertáló speciális szűrő funkciókat is tartalmaz ahol külön választhatóak ki az audió, illetve videó jellemzők. MP3, AVI, MPEG, GIF, FLV, 3GP formátumokat lehet kiválasztani, illetve az audió illetve, videó minőség, mintavételezési frekvencia, bitráta. A szoftver beépített varázslófelületként integrált beállításával a kezdők a felhasználási területhez szükséges beállításokkal tudják elkészíteni a multimédiás fájlt.

A szoftver a Libre AV Converter nem csak a multimédiás tartalmak konvertálására használható hanem egyéb az alábbi fájlformátumokhoz szükséges feladatok is lehetségesek, ilyen a videók letöltése ami akár egy kedvenc lejátszási listában kategorizált multimédiás gyűjteményhez is használható.

A program egy integrált videó szerkesztővel is rendelkezik amivel a betallózott videó vágható, illetve a tartalom felbontás jellemzői módosíthatóak. Speciális videó projektek esetén a szoftverrel felirat fájlokat lehet tervezni.

Eredményes, ingyenes videó konvertáló alkalmazás az Any Video Converter illetve a MediaCoder. Alternatív multimédiás szoftverek ha nem biztosítja azokat a funkciókat amik a saját videók szerkesztéséhez kellenek.

A Libre AV Converter egy ingyenes videó konvertáló szoftver ami rengeteg professzionális szerkesztő funkciót is tartalmaz. Videó letöltő, rippelő funkciót is biztosítani.

Libre AV Converter

Libre AV Converter Összefoglaló:

 • videó konvertáló program
 • nem kell installálni
 • CD/DVD lemezek rippelése
 • videó szerkesztő funkció
 • rengeteg formátumot támogat
 • multimédiás fájlok eltárolásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/libreavconverter/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Libre AV Converter
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Format Freedom 1.52017-05-12 Format Freedom 1.5 (0)
  A Format Freedom egy rendkívül ígéretes videók, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver. A program a hagyományos […]
 • All Video Downloader Pro 9.6.72024-07-13 All Video Downloader Pro 9.6.7 (0)
  Az All Video Downloader Pro Videók akár lejátszási listaként történő letöltéséhez kiváló szoftver amivel rengeteg ma ismert […]
 • iFunia DVD Ripper 2.7.02024-07-12 iFunia DVD Ripper 2.7.0 (0)
  Az iFunia DVD Ripper akár olvasni is tudja a sérült CD/DVD adathordozókat, a Rippelési feladatokban a tartalmainkat szerkeszteni is […]
 • save2pc Light 4.3.7.4782024-06-22 save2pc Light 4.3.7.478 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • MKVToolNix 85.0.02024-06-03 MKVToolNix 85.0.0 (0)
  Az MKVToolNix egy felirat, Audió, illetve Videó összetevőkhöz elérhető multimédiás tartalmak kötegelt szerkesztéséhez futtatható […]

Szólj hozzá