CD Rippelő funkciót is biztosít az alábbi ingyenes konvertáló a Libre AV Converter

Egy ingyen használható rengeteg extra konvertáló szolgáltatással használható multimédiás szoftver Windows rendszerre ami akár online beszerezhető videók konvertáláshoz is használható amit a programmal is eltárolható. A Libre AV Converter hordozható alkalmazásként használható.

Modern, egyszerűen kezelhető videó konvertáló program amivel számos olyan kodek formátumba lehet dekódolni a multimédiás anyagokat amik szinte bármely videó lejátszó alkalmazással, esetleg hardveren megnyitható.

A Libre AV Converter az összes fontosabb beállítást tartalmazza mivel minden olyan módosítás definiálható amivel olyan videókat konvertálhat a program futtatója ami az adott felhasználási terület esetén a legjobb minőséget biztosítja.

Műsoros adathordozókra tárolt tartalmak egy projekthez, konvertálására is használható

A dekódolás beállításai profil, illetve manuális konfigurálási paraméterek kiválasztása szerint lehetséges ahol a videó felbontását is módosíthatjuk, illetve az audió tulajdonságok is korszerű, egyedi konfigurációval módosítható amik egy dekódoló alkalmazásnál fontos.

A szoftver akár egy adott feladaton belül kötegelt munkafolyamat támogatást biztosít ahol több videót is be tudunk tallózni majd a később elkészített konfigurációban optimalizált paraméterekkel konvertálja a multimédiás tartalmat.

A Libre AV Converter műsoros CD/DVD lemezen tárolt tartalmak szerkesztésre, illetve online letölthető videók is felhasználhatóak, hogy egyedi projekteket tudjunk szerkeszteni. Az ingyenes telepítés nélkül használható videó konvertáló innen szerezhető be.

Libre AV Converter – konvertáló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CD Rippelő funkciót is biztosít az alábbi ingyenes konvertáló a Libre AV Converter
Szerző
Leírás
Ingyenes telepítés nélkül használható videó konvertáló a Libre AV Converter ami rengeteg más dekódoló megoldásnál nem használható funkcióval rendelkezik.

Kapcsolódó szoftverek