Blog

FFmpeg Kodek hang, illetve videók gyors konvertálásához választhatjuk a ShanaEncoder-t

A szoftver egy profilos konvertálási feladatokhoz, vágásához, illetve a szerkesztésükhöz használható megoldás. A ShanaEncoder AVI, MKV, GIF, FLV, WAV, FLAC FFmpeg Kodek tartalmak konvertálásához lehet futtatni. Az ingyenes program a fájlok szerkesztésekor a mintavételezési frekvencia, illetve a bitráta értékeinek a módosításához is támogatott. A videók dekódolása után a szoftver le is tudja állítani a gépet.

A mobil készülékekhez is hatékony profilos paraméterekkel futtatható konvertáló programmal a videók tulajdonságainak a módosításakor akár vághatjuk, illetve szerkeszteni tudjuk.

A szoftver az Audió tulajdonságok szerkesztéséhez egy integrált Equalizer funkciót is tartalmaz amivel akár extra sztereó fájl formátumokat tudunk készíteni. A képfelbontást akár képpont alapján lehet módosítani. A ShanaEncoder videó fájlok szerkesztéséhez használható programmal akár feliratokat is hozzá lehet fűzni.

Online Stream videók konvertálásához, szerkesztéséhez, vágásához

Az ingyenesen futtatható alkalmazás a fájlok konvertálásához szükséges konfigurációs paramétereket egy a szoftver tervezője által integrált profil alapján lehet kiválasztanunk, a jártasabb felhasználók akár manuálisan is konfigurálhatják a multimédiás tartalmak Audió, Videó, bitráta, mintavételezési frekvencia tulajdonságait.

A videó szerkesztő szoftver a multimédiás tartalmak módosítása után le tudja állítani a PC-t, be tudjuk állítani a munkafolyamat prioritás értékét, a konvertálási feladat során egyéb munkafolyamatokat is el lehet végezni a gépen. A videó fájlok konvertálásához, illetve vágásához elérhető program a ShanaEncoder innen szerezhető be.

ShanaEncoder – Videó konvertáló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FFmpeg Kodek hang, illetve videók gyors konvertálásához választhatjuk a ShanaEncoder-t
Szerző
Leírás
Audió, illetve videó tartalmak konvertálásához, illetve a vágásukhoz használható a ShanaEncoder. A szoftverrel akár Mobilkészülékekre is létre tudunk hozni Videókat illetve Audió fájlokat.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá