Logók hozzáadása Videókhoz az IceCream Video Converter Videó konvertáló programmal

Videók szerkesztési feladataihoz profi megoldás amivel a kimeneti paramétereket akár csoportosan módosíthatjuk. A szoftverrel a tartalmakat a ma elterjedt Kodek formátumokra lehet konvertálni. Az ingyenes IceCream Video Converter feliratozáshoz is optimális, logókat is hozzáadhatunk Videókhoz. Az áttetszőség, a méret, illetve a szöge is konfigurálható.

Gyakran előforduló formátumokra konvertálhatóak a tartalmak amivel akár módosíthatjuk a Videók minőségét, a képpont tulajdonságokat. A szoftverrel MP4, AVI, MKV, 3GP, WMV, MOV, M4V, MPG, M2TS, MTS fájlformátumokká dekódolhatjuk a Videókat, MP3 kodek formátumot lehet azokból létrehozni. Egy adott jelenetet ki tudunk vágni, egy integrált filmlejátszót is biztosít amivel a Videók megnyitása után ki tudjuk választani kezdő, illetve befejező időpontot. Az alkalmazással saját felirat fájlokat lehet a Videókra égetni a jellemzőket is módosíthatjuk. A feliratok színét, pozícióját, áttetszőségét, illetve méretét is kiválaszthatjuk.

Feliratok logók beágyazása Videókba

Logók, illetve feliratok ágyazhatóak be Videóba, egyedi projektekhez használhatóak. Szöveges tartalmak hozzáadása esetén a Text panelon lehet a szükséges karaktereket beírni. Logók hozzáadása esetén kézzel, illetve csempe módszerrel kiválasztható a pozíció. A tartalmakat forgathatjuk, a méret, a pozíció, a betűtípus, a logók pozitúrája, illetve az áttetszőségüket is szerkeszthetjük.

A szoftverrel 4K képparaméterrel bíró tartalmak hozhatóak létre amivel feliratokat lehet a Videókhoz hozzáadni, illetve akár vághatjuk. Az IceCream Video Converter Videó konvertáló program innen érhető el.

IceCream Video Converter Videó konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Logók hozzáadása Videókhoz az IceCream Video Converter Videó konvertáló programmal
Szerző
Leírás
Videók kötegelt konvertálásához, vízjelezéséhez, illetve vágásukhoz optimális az IceCream Video Converter.

Kapcsolódó szoftverek