Videók MP4 formátumra konvertálásához is nagyszerű a PowerDVD

A szoftver egy Windows 11 operációs rendszeren is futtatható multimédiás központ amivel a merevlemezen, illetve online elérhető Videó, Audió fájlok ThueTheater technológiával akár 8K felbontással játszhatóak le. A tartalmak szerkesztési feladataihoz is hatékony a PowerDVD, CD/DVD adathordozók Rippeléséhez, Videók konvertálásához, illetve vágásához is remek.

Mappákban található multimédiás fájlkollekciók rendszerezési feladataihoz is hatékony multimédiás program amivel remek minőségben tudjuk a meghajtókon, illetve akár interneten elérhető Stream adatfolyamokat lejátszani. A szoftver Podcastok, illetve rádiócsatornák lejátszásához is futtatható amivel akár saját Podcastokat is készíthetünk az Audió adatfolyamok felvehetőek, a multimédiás tartalmakat akár az AudioDirector megoldásával szerkeszteni is tudjuk, vághatjuk. A PowerDVD a multimédiás tartalmainkat Amazon Fire, Roku, Apple TV, Chromecast eszközökről is le tudja játszani. Az alkalmazás Ultra, 365 változata akár YouTube Videók 8K képfelbontással történő lejátszásához, letöltéséhez is kiváló amivel akár virtuális valóság kamerával létrehozott tartalmakat is le tudunk tölteni, illetve le is játszhatunk.

Videók konvertálása, vágása

A tartalmak mély, illetve magas hangjellemzőit effektusokkal módosíthatjuk. Jobb felhasználói élménnyel hallgathatjuk a multimédiás tartalmainkat. A szoftverrel Android rendszert futtató mobilokról lejátszható Videó is készíthető. Kiváló minőségben tudjuk a Videókat MP4 Kodek formátumra konvertálni. A MOV, MKV, 3GPP, FLV Kodek formátumok lejátszásához is remek szoftverrel a klipekből a már nem kellő részletek is kivághatóak.

Egy UltraHD képfelbontású Blu-ray adathordozók, Stream Videók, illetve Audiók lejátszásához pompás multimédiás központ amivel akár Android rendszerrel elérhető mobilokra is személyre szabhatunk Videó, illetve Audió tartalmakat. A műsoros CD/DVD adathordozók Rippelési feladataihoz is remek PowerDVD innen érhető el.

PowerDVD – Videó lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videók MP4 formátumra konvertálásához is nagyszerű a PowerDVD
Szerző
Leírás
A PowerDVD egy multimédiás tartalmak lejátszásához kiváló szoftver ami Videó szerkesztőként is működik, a tartalmainkat konvertálni, illetve vágni is tudjuk.

Kapcsolódó szoftverek