Blog

Videó lejátszó, szerkesztő alkalmazás az Any Media Player

A Szoftver egy modern eszközökkel kipróbálható multimédiás eszköz Windows rendszert futtató felhasználók számára amivel a multimédiás tartalmak megtekinthetőek, illetve szerkeszthetőek. Az Any Media Player videók vágására, effektezése, illetve az azok konvertálásához is biztosít eszközöket.

Multimédiás fájlok kezeléséhez használható szoftver amivel videókat, illetve zenei fájlokat lehet lejátszani a tartalmak megnyitásához kifejlesztett programoknál használt eszközökkel. Az Any Media Player a ma ismertebb kodek formátumok megnyitásához lehet futtatni ahol akár egy lejátszólista definíció szerint is le lehet lejátszani a film, illetve zenei tartalmakat.

Videók szerkesztését is támogatja

Létrehozhatunk egy saját lejátszólista összeállítást ahol a kiválasztott tartalmakat lehet megnyitni a nekünk szükséges sorrendben. A beállításoknál ki lehet választani, hogy mely videó, illetve audió fájlformátumokat szeretnénk a programmal lejátszani, az alábbi konfiguráció abban az esetben szükséges ha a számítógépen több multimédiás szoftvert is futtatunk, az Any Media Player-t csak adott kodekekhez szeretnénk használni.

A videó lejátszó program kipróbálói néhány ismertebb, fontosabb szerkesztő funkciót is használhatnak amivel a videók vághatóak, forgathatóak, illetve konvertálhatóak. Az Any Media Player multimédiás fájlok szerkesztésére, a lejátszásukhoz futtatható verziója innen szerezhető be.

Any Media Player – videólejátszó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videó lejátszó, szerkesztő alkalmazás az Any Media Player
Szerző
Leírás
Videólejátszó szoftver ami konvertáló eszközt is biztosít a használóknak. Az Any Media Player egy hatékony eszköz amivel a multimédiás tartalmakat módosíthatjuk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá