Fájlok YouTube-ra történő feltöltéséhez is használhatjuk a Splash multimédiás programot

Egy videók jellemzőiek a szerkesztéséhez is használható szoftver amivel UHD/4K tartalmakat is be lehet tallózni. A Splash filmek felirat jellemzőinek a módosításához is támogatott amivel a videók a Facebook, illetve YouTube videómegosztó portálra is feltölthetőek.

Egy korszerű DVB-T TV csatornák lejátszásához, illetve videók paramétereinek a módosításához is profi multimédiás program amivel a tartalmak YouTube, Facebook, illetve mobil videó kimeneti tulajdonságokkal szerkeszthető. A Splash egy multimédiás tartalmak feltöltéséhez használható kiegészítőt is tartalmaz, a YouTube videómegosztó portálra történő közzétételi munkafolyamatához egy alapvető szolgáltatásokkal elérhető konvertáló funkciót biztosít.

Videók jellemzőiek a módosításához

A Magyar nyelven használható videó lejátszóval szerkeszteni lehet a videók kontraszt, fényerő, illetve telítettség paramétereit. A multimédiás program videó, illetve Audió tartalmak lejátszásához szükséges paramétereket akár profilba lehet eltárolni ahol akár több profilt is létre tudunk hozni. MP4, AVI, M4V, VOB, MKV, MKA, MBT, DIVX, XVID, MP2, MP3, AAC fájlkiterjesztéseket lehet lejátszanunk. Az intelligens videó kereső szoltatással beszerezhető videólejátszó program a Splash innen szerezhető be, videók konvertálásához, illetve Facebook, YouTube videók megosztásához is ideális.

Splash – Videólejátszó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok YouTube-ra történő feltöltéséhez is használhatjuk a Splash multimédiás programot
Szerző
Leírás
Filmek szerkesztéséhez is kiváló videó lejátszó amivel a tartalmakat fel lehet tölteni a YouTube, illetve Facebook közösségi megosztó portálokra.

Kapcsolódó szoftverek