YouTube videó kereső, lejátszó program a Youtube Browser App

Az ingyenes Windows rendszeren használható programmal YouTube videókat lehet keresni, lejátszani, illetve a lényegesebb videókat több módszerrel akár lejátszólistákba rendszerezve támogatja, hogy azokat felhasználóbarát módszerrel lehessen megnyitni. A Youtube Browser App a multimédiás tartalmak lejátszásához korlátlan szolgáltatásokkal tervezték.

Ha rengeteg videót szoktál lejátszani, olyan saját létrehozott multimédiás tartalmat is felvettél esetleg azt közzé szeretnéd tenni, a Youtube Browser App megoldását érdemes kipróbálni. A szoftverrel YouTube videókat kereshetsz, illetve lejátszhatjuk, a nekünk ideális módszerrel lehet kilistázni.

Modern YouTube videó kezelő program

Az indítópanelon található kereső funkció címsorába az előadó nevét, vagy a zenei tartalom címét kell csak begépelni ami után a szoftver egy kategorizált listán a definiált beállítások szerint jeleníti meg a keresés után megfelelő videókat. A videók lejátszáshoz a multimédiás szoftvereknél használt navigációs eszközök fedezhetőek fel mivel a videók lejátszása, illetve a leállítására lesz később lehetőségünk.

A videó kezelő alkalmazás beállításainál a videó felbontása, illetve a minősége választható ki amivel a legoptimálisabb tulajdonságokkal lehet lejátszani azokat a zenei fájlokat, illetve videókat amiket eddig csak normál böngészőből értünk el. A YouTube böngésző innen érhető el.

Youtube Browser App – YouTube videó lejátszó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube videó kereső, lejátszó program a Youtube Browser App
Szerző
Leírás
YouTube videók kereséséhez, illetve az azok lejátszására próbálhatod ki a Youtube Browser App nevű alkalmazást.

Kapcsolódó szoftverek