Tuber: YouTube videó kereső letöltő kliens

Sokkal könnyebben tudsz a kedvenc, rendszeresen megtekintett videóidhoz hozzáférni a Tuber YouTube kliensével. A szoftverrel azok kereshetőek, illetve le is tölthetőek ha azt konvertálnád azért hogy támogatottabb formátummal rendelkezvén a használt videó lejátszóddal is meg tudd tekinteni.

Egy alternatív böngészős felszínnel rendelkező YouTube videó kezelő szoftver amivel rengeteg olyan feladat válik elérhetővé amit eddig csak több alkalmazás egyszerre használata esetén volt lehetőség. A Tuber nevű alkalmazással az egyik legtöbb felhasználóval rendelkező videó megosztó portálon, a YouTube-on lehet videókat keresnünk, illetve letölteni ha az olyan tartalommal rendelkezik, illetve fontos hogy azt a számítógépen is le tudjuk játszani. Videóknál minden ma használt felbontásban lehetőségünk van a szükséges multimédiás fájl elmentésére.

A programmal sokkal egyszerűbben lehet az említett multimédiás tartalmakat kezelni, az azok felkutatása egy igazán profi, remek felhasználói felülettel kitalált megoldáson keresztül lehet, így még a böngésződet sem szükséges használni viszont a téged érdeklő YouTube videó több választható jellemző szerint tudjuk beszerezni. A mindenképp ígéretesnek számító multimédiás eszköz a Tuber innen szerezhető be.

Tuber – YouTube kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tuber: YouTube videó kereső letöltő kliens
Szerző
Leírás
Tuber - YouTube videók kereséséhez használható letöltésvezérlő alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek