Letöltésvezérlő

Tuber 1.1.37.0

A Tuber egy YouTube videók kezeléséhez használható program amivel a tartalmak keresése és az azok letöltése lehetséges. A Free alkalmazás a rendelkezésre álló formátumoknál az összes ismert Kodeket támogatja. QHD, Full HD felbontású tartalmakhoz.

Multimédiás szoftvereknél lehet hasonló felhasználói felületet használni mint a Tuber nevű alkalmazásnál amivel YouTube videókat lehet beszerezni, illetve több népszerű kínálat között válogatni.

A Tuber letöltése a Microsoft hivatalos App szolgáltatásain belül szerezhető be. Gyorsan letölthető, illetve telepíthető.

Egy multifunkciós multimédiás eszközökkel rendelkező szoftvert futtathatunk amivel egyszerre több funkció is rendelkezésre áll egy ingyenes megoldás használatával.

Az alkalmazással a YouTube-on megosztott videók között tudunk keresni, azt kiválasztva letölteni, esetleg konvertálni olyan kodek jellemzőre amit bármely médialejátszó le tud játszani.

YouTube Videók konvertálása

A Tuber kipróbálók számára nem kell videó konvertáló, illetve letöltésvezérlő szoftvert használni mivel az rendelkezik azokkal. Hatékonyabban lehet videókat keresni a megoldásával így a böngésződet sem kell azért használni. Megközelítőleg majdnem hasonló funkcionalitást kap a kipróbáló mintha a böngészőből tekintenénk meg YouTube videókat az azok eltárolását, illetve a kívánt multimédiás fájlok megkeresését lehet még elvégezni felhasználóbarát megoldás formájában a Tuber-rel.

A VSO Downloader némileg bonyolultabb egyben kereskedelmi megfelelője így mindenképp több plusz funkciót kapunk a kipróbálásával.

Szintén rengeteg felhasználóval rendelkezik a Freemake Video Downloader ami a közzétett tartalmak beszerzéséhez egy tökéletes megoldás.

A YouTube kliens több elterjedt eszközön használható felbontás esetén is tökéletes ahol QHD, Full HD technológia is rendelkezésre áll a tartalom elmentése előtt.

A Tuber egy ingyenes Windows App kiegészítő amivel videókat lehet letölteni, illetve keresni, A szoftver felületén egy profi megjelenéssel rendelkező YouTube kliens fedezhető fel ami választható formátumban, illetve felbontásban képes a tartalmak eltárolását lehetővé tenni. Zenei tartalmak egyszerű kinyeréséhez is tökéletes.

Tuber

Tuber összefoglaló:

 • videó letöltő program
 • YouTube videók esetén használható
 • konvertáló
 • beépített videó kereső
 • QHD, Full HD felbontás támogatás
 • egyszerű használat
 • audió kinyerő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Tuber
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Youtube Download Manager 1.0.0.152024-04-13 Youtube Download Manager 1.0.0.15 (0)
  A Youtube Download Manager felhasználói igényeknek megfelelő eljárással tud Stream YouTube Videókat letölteni MP4 Kodek formátumban. […]
 • QMPlay2 Portable 24.06.162024-06-17 QMPlay2 Portable 24.06.16 (0)
  A QMPlay2 Portable rengeteg ritkaságnak számító funkciót biztosít a multimédiás tartalmainkhoz, amivel filmeket, illetve zenéket […]
 • MediaGet 3.0.1.43072024-03-25 MediaGet 3.0.1.4307 (0)
  A MediaGet fájlok probléma nélküli megosztásához, Torrent tartalmak letöltési feladataihoz kiváló, ami mellett számtalan érv szól. Az […]
 • MiniTool uTube Downloader 3.2.42023-06-30 MiniTool uTube Downloader 3.2.4 (0)
  A MiniTool uTube Downloader egy rengeteg extra szolgáltatással használható multimédiás program ami egy YouTube böngészőt is biztosít. […]
 • save2pc Light 4.3.7.4782024-06-22 save2pc Light 4.3.7.478 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]

Szólj hozzá