Freemake Video Downloader 4.1.13.91

 A Freemake Video Downloader több mint 50 weboldalt támogató videó letöltéskezelő szoftver aminek a segítségével a lehető legegyszerűbben tudod a szóban forgó műveletet végrehajtani. Ingyenesen használható ( Free alkalmazás ), még korlátozást sem tartalmaz. Egyszerűen kezelhető. Magyar nyelvű.

Ezzel az alkalmazással, egyszerűen, gyorsan és könnyedén tudsz videókat letölteni a legnagyobb videómegosztó oldalakról. Rendkívül átlátható és korszerű felhasználói felülete ingyenesen, Magyar nyelven használható, könnyen beüzemelhető a rohanó életmódot élő számítógép tulajdonosok számára.

Ha videót szeretnénk letölteni, csak annyit kell hogy tegyünk, meglátogatjuk a kérdéses weboldalt ahol az állomány található, majd az URL másolása után beillesztjük a Freemake Video Downloader megfelelő területére, ahol kimenetet kell hogy válasszunk a rendelkezésre állóak közül, többek között ez lehet: WebM, FLV, MP4, 3GP a videó mérete is választható. Előre megtekinthető hogy mennyi adatmennyiséget fog letölteni illetve mekkora lesz a végeredmény. A Freemake Video Downloader használatáról korábban írtunk.

Freemake Video Downloader speciális opciók:

Ha minden egyes alkalommal ugyanazzal a mérettel és formátummal dolgozunk igénybe vehetjük az egykattintásos letöltési módot ahol az előre megadott paraméterek szerint cselekedik a szoftver csak az URL bemásolására lesz szükség. Kifejezetten ideális a Freemake Video Downloader azok számára akik naponta töltenek le videókat, az egyszerűség és a rugalmas felhasználhatósága mindenképp mellette szól. A fejlesztő termékei között elérhető konvertáló program is amivel a videók kimeneti formátuma változtatható meg akár profilosan. Természetesen ős is teljesen ingyenesen használható, és a Freemake Video Downloader -hez hasonlóan a felhasználók igényeit figyelembe tartva az egyszerűségre törekszik. Érdemes őt is kipróbálni.

A letöltés után képes konvertálni is ami szintén automatizálható. Tehát a Freemake Video Downloader videók konvertálásához is optimális lehetőséget teremt.

Természetesen a dekódoló összetevője különálló szoftverként is elérhető. Többek között: AVI, FLV, iPad, iPod, iPhone, PSP, 3GP, Android, MKV, MP3 formátumban/ eszközök számára képes ezt végrehajtani. Kiadási megjegyzések. Profi kliens, minden gépre kötelező.

Támogatott oldalak listája: YouTube, MTV, Vimeo, TubePlus, Facebook, Hulu stb. természetesen a lista nem teljes.

A Freemake Video Downloader segítségével egyszerűen minőségromlás nélkül tudsz videókat letölteni számos népszerű megosztó oldalról. Rengeteg speciális beállítást támogat.

Freemake Video Downloader áttekintés:Freemake Video Downloader pillanatkép

 • Videók letöltése használható kliens
 • felhasználóbarát felület
 • konvertáló funkció
 • rengeteg weboldalt támogat
 • választható kimenet és minőség
 • automatizálható munkafolyamat
 • rendkívül egyszerűen használható
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.freemake.com/hu/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Freemake Video Downloader
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode Portable 3.5.4.52021-09-04 XMedia Recode Portable 3.5.4.5 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • Mega Video Converter 1.32013-07-12 Mega Video Converter 1.3 (0)
  A Mega Video Converter egyszerű, látványos és tökéletesen a Windows 8 -hoz illeszkedő konvertáló szoftver, amivel akár mobil eszközök […]
 • Ant Download Manager Portable 2.4.12021-10-24 Ant Download Manager Portable 2.4.1 (0)
  Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free […]
 • 4k Video Downloader 4.18.22021-10-23 4k Video Downloader 4.18.2 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]
 • 4k Video Downloader Portable 4.18.22021-10-23 4k Video Downloader Portable 4.18.2 (0)
  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a […]