Freemake Video Downloader 4.1.12.78

 A Freemake Video Downloader több mint 50 weboldalt támogató videó letöltéskezelő szoftver aminek a segítségével a lehető legegyszerűbben tudod a szóban forgó műveletet végrehajtani. Ingyenesen használható ( Free alkalmazás ), még korlátozást sem tartalmaz. Egyszerűen kezelhető. Magyar nyelvű.

Ezzel az alkalmazással, egyszerűen, gyorsan és könnyedén tudsz videókat letölteni a legnagyobb videómegosztó oldalakról. Rendkívül átlátható és korszerű felhasználói felülete ingyenesen, Magyar nyelven használható, könnyen beüzemelhető a rohanó életmódot élő számítógép tulajdonosok számára.

Ha videót szeretnénk letölteni, csak annyit kell hogy tegyünk, meglátogatjuk a kérdéses weboldalt ahol az állomány található, majd az URL másolása után beillesztjük a Freemake Video Downloader megfelelő területére, ahol kimenetet kell hogy válasszunk a rendelkezésre állóak közül, többek között ez lehet: WebM, FLV, MP4, 3GP a videó mérete is választható. Előre megtekinthető hogy mennyi adatmennyiséget fog letölteni illetve mekkora lesz a végeredmény. A Freemake Video Downloader használatáról korábban írtunk.

Freemake Video Downloader speciális opciók:

Ha minden egyes alkalommal ugyanazzal a mérettel és formátummal dolgozunk igénybe vehetjük az egykattintásos letöltési módot ahol az előre megadott paraméterek szerint cselekedik a szoftver csak az URL bemásolására lesz szükség. Kifejezetten ideális a Freemake Video Downloader azok számára akik naponta töltenek le videókat, az egyszerűség és a rugalmas felhasználhatósága mindenképp mellette szól. A fejlesztő termékei között elérhető konvertáló program is amivel a videók kimeneti formátuma változtatható meg akár profilosan. Természetesen ős is teljesen ingyenesen használható, és a Freemake Video Downloader -hez hasonlóan a felhasználók igényeit figyelembe tartva az egyszerűségre törekszik. Érdemes őt is kipróbálni.

A letöltés után képes konvertálni is ami szintén automatizálható. Tehát a Freemake Video Downloader videók konvertálásához is optimális lehetőséget teremt.

Természetesen a dekódoló összetevője különálló szoftverként is elérhető. Többek között: AVI, FLV, iPad, iPod, iPhone, PSP, 3GP, Android, MKV, MP3 formátumban/ eszközök számára képes ezt végrehajtani. Kiadási megjegyzések. Profi kliens, minden gépre kötelező.

Támogatott oldalak listája: YouTube, MTV, Vimeo, TubePlus, Facebook, Hulu stb. természetesen a lista nem teljes.

A Freemake Video Downloader segítségével egyszerűen minőségromlás nélkül tudsz videókat letölteni számos népszerű megosztó oldalról. Rengeteg speciális beállítást támogat.

Freemake Video Downloader áttekintés:Freemake Video Downloader pillanatkép

 • Videók letöltése használható kliens
 • felhasználóbarát felület
 • konvertáló funkció
 • rengeteg weboldalt támogat
 • választható kimenet és minőség
 • automatizálható munkafolyamat
 • rendkívül egyszerűen használható
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.freemake.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Freemake Video Downloader
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode Portable 3.5.3.72021-05-09 XMedia Recode Portable 3.5.3.7 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • Mega Video Converter 1.32013-07-12 Mega Video Converter 1.3 (0)
  A Mega Video Converter egyszerű, látványos és tökéletesen a Windows 8 -hoz illeszkedő konvertáló szoftver, amivel akár mobil eszközök […]
 • Freemake Video Converter 4.1.12.982021-05-06 Freemake Video Converter 4.1.12.98 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]
 • KMPlayer 4.2.2.512021-04-29 KMPlayer 4.2.2.51 (2)
  A KMplayer nevű filmlejátszó programot nagy tudás, rengeteg támogatott kodek, egyedi beállítások jellemzik. Kevés olyan multimédiás […]
 • Free Download Manager 6.14.1.39352021-04-17 Free Download Manager 6.14.1.3935 (1)
  A Free Download Manager egy multifunkciós letöltés kliens szoftver ami rengeteg kényelmi funkcióval lát el minket amellett hogy még […]