Artweaver Plus 7.0.10

Az Artweaver Plus egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, amivel komolyabb lépések mellőzése nélkül tudod meglévő fotóidat módosítani, vagy akár újakat létrehozni. Többek között lehet vele rajzolni, feliratozni, forgatni, Biztosít rétegkezelési támogatást, színszedő is található benne.

Készített vagy letöltött képek esetén az tartalmazhat olyan részleteket hibákat, amik korrekcióra szorulnak, talán az egyetlen kérdés hogy milyen képszerkesztőt használunk azok módosításához. Az Artweaver Plus egy igazán sokoldalú képkezelő program, ami rengeteg eszközt biztosít a középhaladó ismeretekkel rendelkezőknek.

A telepítésekor a legalapvetőbb információkat kell megadni, illetve el kell fogadni a felhasználói feltételeket, ami után azonnal neki is lehet látni az első használatának. Maga a program fizetős, de az Artweaver Plus ingyenes változatban is elérhető, igaz funkcionálisan nem olyan felszerelt.

Az Artweaver Plus tökélestesen alkalmas, hogy egy már meglévő képet a végtelenségig át lehessen alakítani, javítani a rajta esetlegesen észrevehető apróbb hibákat, de abban is támogat hogy új állományt hozz létre rajzolással.

Artweaver Plus – Szerkesztő funkciók…

A szerkesztői palettája tartalmazza mindazon készleteket amik hasonló jellegű grafikai segédek esetén biztosítottak, így profi munkát lehet vele végezni. Biztosít színszedőt, kitöltőt, kép feliratozási segédeket, itt egyedi betűcsaládokat is ki lehet választani. Törlőjével eltávolíthatóak az oda nem való részletek. Forgatni lehet azt. A törlésen kívül kivágni is lehet vele oda nem való részleteket. Speciális szűrői a zaj, fényerő, kontraszt alapnak tekinthető az esetében.

Az Artweaver Plus meg tudja nyitni a legelterjedtebb képformátumokat, többek között a JPEG, PNG, TIFF, BMP, AWD, ORA, JPE, PSD kiterjesztéseket. Természetesen a lista nem teljes. Új projekt összeállítása esetén egyedi fájlkiterjesztést használ, ezt a mentés után később újból meg lehet nyitni szerkesztés céljából. Mivel az Artweaver Plus a fizetős kategória képviselőit gazdagítja, vagy akiknek nem nyerné el a tetszését, azoknak néhány ingyenes alternatívával is tudunk szolgálni.

Ilyen a LazPaint ami funkcionálisan kísértetiesen hasonlít a címben szereplő szoftverre. Ha képek feliratozásáról van szó, akkor a TSR Watermark Image Software a megfelelő választás.

Az Artweaver Plus egy sokoldalú képszerkesztő program, amivel korrigálni tudod meglévő állományaidat, de az újak létrehozásában is támogat. Ingyenes használat esetén időkorlátosan vehető igénybe.

Artweaver Plus

Artweaver Plus összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • feliratozás
 • rétegkezelés
 • színszedő
 • rajzoló segédlet
 • képek forgatása
 • rengeteg speciális eszköz
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.artweaver.de/letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Artweaver Plus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,00 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pictor 1.26.02021-06-27 Pictor 1.26.0 (0)
  A Pictor nevű szoftver egy maximális lehetőségeket biztosító képszerkesztő program, amivel több speciális módosítási lehetőséget […]
 • MyPaint 1.2.12019-12-20 MyPaint 1.2.1 (0)
  A MyPaint egy speciális képszerkesztő program, ami elsősorban rajzolási feladatokat hivatott ellátni. Ez a Free alkalmazás számos […]
 • Artweaver 7.0.102021-10-03 Artweaver 7.0.10 (0)
  Az Artweaver elsősorban fotók restaurálására azok szerkesztésére használható fel, rengeteg rajzeszközt biztosít a feladathoz, […]
 • Inkscape 1.1.12021-09-27 Inkscape 1.1.1 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]
 • FireAlpaca 2.6.62021-09-24 FireAlpaca 2.6.6 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]