CoolTweak 3.3.0

A CoolTweak egy korszerű, rendkívül hatékony opciókkal ellátott képkezelő szoftver. Az alábbi Free alkalmazással képszerkesztési feladatokat láthatsz el, ideális fotók átméretezéséhez, konvertálásra, feliratozáshoz, illetve a végeredmény megosztásához is felhasználható.

Egy Windows 10 rendszeren is teljes támogatottság mellett futtatható, igen modern képkezelő alkalmazás a CoolTweak, a szoftver elsősorban képszerkesztési feladatok esetén jeleskedik.

A CoolTweak letöltését követően a program egy hagyományos telepítési lépéseket igénylő lépéssorozattal installálható, ezt követően egy igen modern, a kor elvárásait teljes mértékben kielégítő kezelőfelület válik elérhetővé. A szoftver rengeteg speciális feladatot támogat, emellett az ehhez szükséges összes beállítási opciót rendelkezésre bocsájtja.

A CoolTweak nevű alkalmazással tömeges formában hajthatsz végre képszerkesztési feladatokat, itt fotók átméretezését, illetve az azok felirattal való ellátását lehet rábízni. A használata nagyon egyszerű, a telepítése után a beállítást követően, a szerkesztendő fotóra jobb egérgombbal lehet hozzáférni, itt választható ki az a funkció amire szükség van. Ez a képszerkesztő megfelelő választás képek forgatásához, vagy ha az elkészült képet meg szeretnéd osztani erre is felhasználható, itt számos oldalt támogat.

A program amellett, hogy a modern kezelhetőségre, navigálhatóságra orientálódik, a konfigurációs területen is a felhasználóbarát megközelítést tartja fontosnak. Több nyelven is elérhető, jelenleg Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. Számos ma elterjedt képformátumot támogat.

A CoolTweak alternatívájaként választhatod az ImageMagick nevű alkalmazást, ha képeket szeretnél átméretezni, erre az IceCream Image Resizer, illetve a Light Image Resizer a legoptimálisabb választás.

A CoolTweak egy ingyenes, igen modern képkezelő alkalmazás, amivel képeket szerkeszthetsz, átméretezhetsz, forgathatsz, vagy ha szükséges azokat meg is tudod osztani számos népszerű oldalon néhány egyszerű lépésben. A szoftver jelenleg honosított formában nem futtatható. A program által támogatott funkciókat jobb egérgombos navigációs lehetőségekkel lehet elérni. Számos egyedi beállítást biztosít, ami a rendeltetésszerű használat érdekében szükséges. Próbáld ki most!

CoolTweak

CoolTweak összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • képszerkesztő
 • képek átméretezéséhez
 • képforgatás
 • képek feliratozásához, vízjelezés
 • megosztási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.cooltweak.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CoolTweak
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FotoSketcher 3.902023-05-01 FotoSketcher 3.90 (1)
  A FotoSketcher egy egyszerű, kis erőforrással bíró képszerkesztő alkalmazás, támogatja a rajzeszközök használatát, biztosít […]
 • Fotosizer 3.17.2.5842023-04-17 Fotosizer 3.17.2.584 (0)
  A Fotosizer egy remekül konfigurálható és látványos felülettel rendelkező képkonvertáló, átméretező egyben. A képszerkesztő program a […]
 • Pictor 1.27.12022-02-11 Pictor 1.27.1 (0)
  A Pictor nevű szoftver egy maximális lehetőségeket biztosító képszerkesztő program, amivel több speciális módosítási lehetőséget […]
 • FreeFotoWorks XL 2 18.0.22018-03-03 FreeFotoWorks XL 2 18.0.2 (0)
  A FreeFotoWorks XL nevű programmal nem csak hogy megtekintheted a számítógépeden tárolt fotókat, hanem azon rengeteg ma népszerű […]
 • Converseen 0.9.6.22017-10-31 Converseen 0.9.6.2 (0)
  A Converseen egy nyílt forráskódú képkezelő, képszerkesztő program, vele rengeteg képmanipulációs eljárást végre lehet hajtani. Képek […]