Pictor 1.23.0

A Pictor nevű szoftver egy maximális lehetőségeket biztosító képszerkesztő program, amivel több speciális módosítási lehetőséget hajthatsz végre. Képek átméretezéséhez, az azok feliratozásához. Nem kell telepíteni, Portable változat. A Free alkalmazással képkezeléskor módosítható a legalapvetőbb színjellemzők, forgatható, vagy ha szükséges rajzolhatsz, itt több eszközt is biztosít ehhez. JPEG, JPG, PNG, TIFF, GIF, MPO formátumokhoz.

Kétségtelenül egy igen hasznos, több speciális képkezelési lehetőséget biztosító képszerkesztő mindenes a Pictor. Az alkalmazás nem csak hogy szabadon áll rendelkezésre bárki számára, még az installálásával sem kell foglalkozni, mivel Portable verzió.

Miután a Pictor nevű alkalmazást letöltötted, egy ZIP formátummal rendelkező fájlt kapsz, ezt szinte bármilyen fájlkicsomagoló szoftverrel ki lehet bontani, ezt követően azonnal használható, csak el kell indítani.

A Pictor képek szerkesztésre rengeteg lehetőséget, eszközkészletet biztosít, azzal ellentétben, hogy ingyenes, hordozható verzió, a legjellemzőbb képmanipulációs módszerek kivétel nélkül biztosítottak. A szoftverrel képeket méretezhetsz át, az forgatható, tükrözhető, rajzolhatsz rá, módosíthatod az RGB jellemzőket, fényerő, kontraszt tulajdonságait.

Pictor: képek feliratozása, logók elhelyezése…

A Pictor képszerkesztőjével egyszerűen, néhány lépésben tudsz képeket feliratozni, azon logók helyezhetőek el, amellett hogy a szokásos testre szabási, megjelenési módszerek bő funkciókínálattal érhető el.

A képszerkesztő szoftver sajnos nem rendelkezik Magyar nyelvi támogatással, ez a negatív jellemző azok számára nem okoz problémát akik használtak már hasonló képkezelő alkalmazást.

Mint a szokásos, hasonló képszerkesztő Tools-ok esetén vele is létrehozhatsz teljesen új, egyedi képeket, ahol a korábban említett képszerkesztő funkciók igénybevételével lehet akár különleges, látványos fotókat létrehozni. A Pictor JPEG, JPG, PNG, TIFF, GIF, MPO képformátumoknál biztosítja a korábban említett módosítási mozzanatokat.

Az ImageMagick nevű alkalmazással ezeken a lehetőségeken kívül effektezhetsz is, a Convert Image konvertálásra, míg a Fotor kollázsok létrehozásához tökéletes választás.

A Pictor egy képszerkesztő alkalmazás, amit még telepíteni sem szükséges, szerencsére több népszerűbb formátumot kezel, ingyenes változat. Képek feliratozásához, átméretezéshez, rajzoláshoz, szín, illetve kontraszt jellemzők módosításához használható fel.

Pictor

Kapcsolódó

Ezt az ingyenes képszerkesztőt mindenképp érdemes kipróbálnod ( Pictor )…

Pictor Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • Portable változat
 • képátméretező
 • forgatás, tükrözés
 • RGB jellemzők módosításához
 • rajzoló funkció
 • feliratok, logók elhelyezéséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Pictor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PhotoLine 21.502019-06-08 PhotoLine 21.50 (0)
  A PhotoLine nevű alkalmazással kényelmesen, rengeteg szerkesztő eszköz igénybevételével tudod a számítógépeden található fotókat […]
 • Artweaver Plus 6.0.102019-01-10 Artweaver Plus 6.0.10 (0)
  Az Artweaver Plus egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, amivel komolyabb lépések mellőzése nélkül tudod meglévő fotóidat […]
 • CoolTweak 3.3.02017-06-08 CoolTweak 3.3.0 (0)
  A CoolTweak egy korszerű, rendkívül hatékony opciókkal ellátott képkezelő szoftver. Az alábbi Free alkalmazással képszerkesztési […]
 • PicsArt 6.10.2.02018-08-07 PicsArt 6.10.2.0 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]
 • PicEdit Basic 4.02014-02-14 PicEdit Basic 4.0 (0)
  A PicEdit Basic egy általános eszköztárral és felhasználhatósági körrel rendelkező képszerkesztő szoftver ami a legnépszerűbb […]