Converseen 0.9.6.2

A Converseen egy nyílt forráskódú képkezelő, képszerkesztő program, vele rengeteg képmanipulációs eljárást végre lehet hajtani. Képek átméretezéséhez, konvertálásához, forgatásához, illetve az azok tükrözéséhez. Ez a Free alkalmazás ICO, JPEG, PNG, TIFF, PDF, EPS formátumokat támogat. Kötegelt feladat támogatással.

Képek egyszerű és gyors szerkesztésére alkalmas ingyenesen használható képszerkesztő alkalmazás a Converseen, amivel több népszerű képmódosítási lehetőséghez is hozzá lehet férni.

A Converseen letöltése után, a telepítés néhány lépést igényel, ahol opcionálisan egy kiegészítő beszerzését is felajánlja, ez az opció abban az esetben lehet hasznos a számodra ha további funkciókat szeretnél belőle kihozni.

A Converseen képszerkesztőjével akár egyszerre több fotót is módosítani tudsz, teljes mappák tartalmát meg lehet adni, kötegelt feladat támogatással bír.

Az alkalmazás fontosabb lehetőségeit tekintve egyszerűen és gyorsan tudsz vele képeket konvertálni szinte bármilyen kimenetbe, itt rengeteg formátumot támogat, legyen az ICO, JPEG, PNG, TIFF, PDF, EPS.

A Converseen kezelőfelülete modern, áttekinthető, a kívánt funkciókat egyszerűen ki lehet választani, sajnos az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

A szoftverrel egyszerre több képet tudsz átméretezni, vagy akár azokat forgathatod, tükrözheted. Átméretezés esetén a paramétereket vagy képpont, vagy pedig százalékos formában lehet megadni. A korábban betallózott fotóról néhány alapvető információt is tud biztosítani, illetve a beépített képnézegetőjével az meg is tekintheted.

A Converseen megoldásával a fotót át is lehet nevezni. Előny az egyszerű használhatóság, illetve a felhasználóbarát megtervezésű kezelőfelület.

Képek szerkesztésére használhatod még a Pixia nevű alkalmazást, az alábbi program rajzeszközöket is biztosít a kipróbálói számára. Az IceCream Slideshow Maker megoldásával látványos diavetítéseket állíthatsz össze. Képek átméretezésére az egyik leghatékonyabb segédprogram a Light Image Resizer a szoftvert Magyar nyelven is használhatod.

A Converseen egy teljesen ingyenesen használható képek kötegelt formában történő szerkesztésére alkalmas szoftver. Fotók átméretezéséhez, konvertálásukhoz, az azok forgatásához.

Converseen

Converseen összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • képek szerkesztéséhez
 • konvertálás
 • átméretezés
 • tükrözés, forgatás
 • rengeteg formátumot támogat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://converseen.fasterland.net/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Converseen
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Image Converter 2.02021-08-19 Free Image Converter 2.0 (0)
  A Free Image Converter egy kötegelt feladatokhoz használható képszerkesztő program amivel képeket lehet konvertálni. A Free […]
 • ImageMagick 7.1.1-222023-12-04 ImageMagick 7.1.1-22 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • ReaConverter Lite 7.7982023-12-03 ReaConverter Lite 7.798 (0)
  A ReaConverter Lite egy kis méretű könnyen kezelhető képszerkesztő program, ami azok közvetlen konvertálásában tud segítséget […]
 • XnResize Portable 1.112023-11-22 XnResize Portable 1.11 (0)
  Az XnResize Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő amivel egy feladaton belül egyszerre több fotót lehet […]
 • Fotor 4.6.42023-11-08 Fotor 4.6.4 (0)
  A Fotor egy profi képszerkesztő alkalmazás, ami számos különleges szolgáltatást biztosít fotóid editálásához. Az alábbi Free […]