Letölthető a YouTube By Click 2.2.94 ( YouTube videó letöltő program )

Letölthető az igen korszerű funkciókkal rendelkező YouTube videó letöltő alkalmazás legújabb kiadása a YouTube By Click 2.2.94. MP3, AVI, és még számos népszerű fájlkiterjesztést támogat mint mentési formátum. Rengeteg konfigurálási opciókkal. 720p, 1080p, 4k, 8k felbontásban.

Videók, vagy akár audió formátumok kinyerésére, letöltésére használható ingyenes kliens szoftver a YouTube By Click, ami nem csak a legnépszerűbb videómegosztó oldal esetén használható, hanem a Facebook-hoz is maximális támogatást biztosít. A szoftver használata nagyon egyszerű. A telepítése, illetve az indítás után a böngészéskor ki kell választani azt a videót amit le szeretnél menteni. Csak néhány ilyen programra jellemző, hogy kizárólag audió fájl kerül mentésre, értelemszerűen a címben említett szoftver is támogatja ezt. A program futtatása előtt külön konfigurálható, hogy az hová kerüljön eltárolásra. A felülete remek kezelhetőséggel, illetve navigálhatósággal rendelkezik. A szoftver remekül tud illeszkedni a böngészési szokásainkhoz, így a hétköznapokban remek szolgálatot tud tenni. Az alapvetőbb böngésző funkcióval rendelkező szoftverrel létrehozhatsz lejátszólistákat így többször is meg tekintheted a kedvenc tartalmaidat. Megjelent a YouTube By Click 2.2.94, ami 720p, 1080p, 4k, vagy akár 8k felbontásban is lehetővé teszi, hogy felbontást tudjunk választani. Innen szerezhető be.

Itt a YouTube By Click 2.2.94


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a YouTube By Click 2.2.94 ( YouTube videó letöltő program )
Szerző
Leírás
Itt a YouTube By Click 2.2.94, videók letöltéshez használható program.

Kapcsolódó szoftverek