Blog

Fast Video Downloader: Kötegelt videó letöltő YouTube tartalmakhoz

Egyszerre több videó egyszerű, minőség megőrzésének a figyelembevételével használható fel a program amit a YouTube megosztójához hoztak létre. Nagyon egyszerűen képes a vágólapon található tartalmakat hozzáadni a letöltési listához, azt több formátumban, illetve eszközre is beszerezhetjük. A Fast Video Downloader videó keresőt is tartalmaz.

A kereső eszközével sokkal egyszerűbben található meg az a videó amit le szeretnénk tölteni, azt egy listához adhatjuk, ezzel egy hasznos kényelmi funkció válik elérhetővé, mód van, hogy egyszerre tudjunk több videót letölteni, azt a YouTube megosztó portál esetén.

Ingyenesen sajnos fedezhetünk fel olyan korlátozásokat amik némileg befolyásolják a működését, a megvásárolt kiadás tud konvertálni, mobilra is készíteni megfelelő jellemzőkkel rendelkező tartalmakat, hatékonyabban választható ki az a felbontás amit szeretnénk kapni, nincs szükség arra hogy plusz munkálatokkal tudjuk a videókat szerkeszteni vagy akár konvertálni.

A Fast Video Downloader fölöslegessé teszi a böngésző használatát, a szoftver felhasználói felületéről kereshetőek meg cím szerint azok a videók amiket le akarunk tölteni.

A videó letöltő programot innen szerezheted be, lehetőséged lesz időzített videók beszerzésére a legjobb minőségben.

Fast Video Downloader – videó letöltő YouTube tartalmakhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fast Video Downloader: Kötegelt videó letöltő YouTube tartalmakhoz
Szerző
Leírás
Fast Video Downloader: egyszerre több videó letöltéséhez használható korszerű program ami akár konvertálni is tud.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá