Blog

Zenék rendszerezéséhez, konvertáláshoz kiváló választás a Batch MP3 Converter

Több profil szerint is kiválasztható formátumból lehet MP3 kodek jellemzőkkel rendelkező tartalmakat létrehozni az ingyenes Batch MP3 Converter nevű alkalmazással, amivel akár ID3 Tag jellemzők is hozzárendelhetőek a végeredményhez. Vele zenei fájlokat is lehet tömöríteni.

Egy viszonylag a hagyományostól eltérő felhasználói felülettel, illetve funkcionalitással rendelkező konvertáló szoftver Windows rendszerre. A Batch MP3 Converter egy ID3 Tag szerkesztőt is tartalmaz amivel a szokásos információkat tudjuk hozzáadni az egyes tartalmakhoz. A multimédiás fájlok dekódolása egy vagy akár több fájl hozzáadásával is elvégezhető, így kötegelten képes olyan zenei fájl formátum átalakításokat létrehozni ami egy adott multimédiás programhoz lett kitalálva.

Ha a fájlok tárolásakor helytakarékossági problémák lépnek fel, de mindenképp szeretnénk a korábban kiválasztott összeállítást felhasználva egy adott helyen tárolni, vele azt tömörítheted, így helyet is lehet nyerni úgy hogy a zenei fájl nem veszít jelentősen az eredeti minőségéből. A kívánt beállításoknál a minőség, bitráta, tömörítés mértéke, a szükséges kodek jellemzők, illetve a meta információk konfigurálhatóak, ezután azonnal el is végezhető a zenei fájl átalakítása. Az ingyenes program innen érhető el hogy ki tudd próbálni.

Batch MP3 Converter – Audió konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Zenék rendszerezéséhez, konvertáláshoz kiváló választás a Batch MP3 Converter
Szerző
Leírás
Batch MP3 Converter - Konvertáló, ID3 tag kezelő program

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá