Audió konvertáló szoftver, ID3 Tag szerkesztővel: Fast Audio Converter

Az audió konvertáló szoftverrel a Fast Audio Converter megoldásával egy igen egyszerűen használható frappáns ID3 Tag szerkesztőt is kipróbálhatsz így egyetlen alkalmazással tudsz konvertálni zenéket, metaadat információkat hozzáadni.

A multimédiás program nem csak konvertálásra használható fel hanem néhány egyszerűbb szerkesztő funkció is rendelkezésre áll, ilyen az ID3 Tag szerkesztő amivel a te elvárásaid szerint tudsz meta információkat hozzáfűzni a zenéidhez. A szoftver telepítése után a használata csak annyiból áll, hogy betallózod azokat a tartalmakat amiket dekódolni szeretnél. Előny, hogy egyszerre több fájlt is ki lehet választani, kötegelten végezhető el a feladat. Ha az előzőleg említett feladatra kerestél programot, esetleg egy olyan konvertálót szeretnél ami ezt is támogatja, ezt közvetlenül a szóban forgó munkafolyamat elvégzése előtt lehet konfigurálni.

Konvertálni a Fast Audio Converter rengeteg formátumban tud, a beállításoknál módosítható még a mintavételezési frekvencia, ezzel a funkcióval akár csökkenthető a végeredmény mérete, így mobilon is lejátszható a zenei fájl. A program viszonylag régen lett kifejlesztve, ettől függetlenül maximális kompatibilitás mellett futtatható akár a legújabb Windows rendszeren. A kipróbálható verzió innen szerezhető be.

Fast Audio Converter – Zene konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Audió konvertáló szoftver, ID3 Tag szerkesztővel: Fast Audio Converter
Szerző
Leírás
Zene konvertáló ID3 Tag szerkesztővel: Fast Audio Converter

Kapcsolódó szoftverek