Videó

Youtube Browser App 1.1.2

A Youtube Browser App egy megoldásával a Böngésző futtatása nélkül lehet YouTube videókat megtekinteni. Konfigurálható a megosztott videók megjelenítésének paraméterei, lejátszólistákat is össze lehet állítani. A Free alkalmazás, YouTube Böngésző videók keresésére, a közzétett tartalmak hatékony rendszerezett listázására lehet használni.

A multimédiás szoftverrel a böngészőt sem kell elindítani, hogy azokat a videókat le tudjuk játszani amik nekünk lényeges tartalommal rendelkezik. A Youtube Browser App egy felhasználóbarát, egyszerűen használható Windows Böngészőként áll rendelkezésre.

A Youtube Browser App letöltése, majd a telepítése illetve az indítása után egy az interneten megtekinthető tartalmak elérésnél használt funkciók közül csak a legalapvetőbb szolgáltatásokkal kifejlesztett indítópanel áll rendelkezésre. A YouTube böngésző program teljes mértékben azokkal a funkciókkal futtatható mintha egy böngészőt használnánk, tartalmaz néhány azon integrált funkciót ami a videók lejátszásnak az egyedibb eléréséhez lényeges kiegészítő. Támogatott a saját lejátszólisták összeállítása, kedvenc csatornák kilistázása, feliratkozhatunk a később ismét lejátszandó készítők csatornájára. Igény alapján választható ki a videók kilistázásának igényhez definiálható jellemzője.

YouTube videók kereséséhez, illetve lejátszásához használható a Youtube Browser App

A szoftver indító felületének a mérete, illetve a lejátszás minőségét módosítani lehet. A szoftver indítófelületén a böngészőknél használt videó ajánlásokat lehet elérni, ahol egy kereső szolgáltatással biztosítja, hogy olyan videókat; illetve zenei tartalommal elérhető tartalmakat keressünk ami minket érdekel, a kedvenc zenei műfajként való kilistázásként.

A YouTube Böngésző a Youtube Browser App a böngészőkhöz használható integrált videók lejátszásához szükséges szolgáltatásokkal futtatható. A tartalom lejátszása, szüneteltetés, megállítás, illetve a multimédiás tartalom lejátszása opciókat lehet kiválasztani.

YouTube böngésző az AnyUTube, illetve a Tuber nevű program amiket azoknak érdemes kipróbálni akik gyakran szoktak videókat keresni, illetve lejátszani.

A Youtube Browser App egy YouTube böngésző amivel YouTube videókat lehet keresni, megtekinteni, illetve kategorizálva elérni a nekünk fontosabb tartalmi listázási jellemzőkkel. Ingyenes kiadás.

Youtube Browser App

Youtube Browser App Összefoglaló:

 • YouTube böngésző
 • lejátszólisták összeállításához
 • minden multimédiás fájlkiterjesztéssel használható
 • videók kereséséhez
 • videók lejátszása
 • konfigurálható indítópanel
 • különálló szoftverként szerezhető be
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/rkttu/YouTubeBrowserApp


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Youtube Browser App
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Youtube Download Manager 1.0.0.152024-04-13 Youtube Download Manager 1.0.0.15 (0)
  A Youtube Download Manager felhasználói igényeknek megfelelő eljárással tud Stream YouTube Videókat letölteni MP4 Kodek formátumban. […]
 • FreeTube 0.17.0 Beta2022-08-01 FreeTube 0.17.0 Beta (0)
  A FreeTube egy több platformra is használható YouTube kliens alkalmazás amivel a videók rendszerezett módszerrel történő […]
 • SMTube 18.9.02018-09-17 SMTube 18.9.0 (0)
  Az SMTube egy teljesen szabadon kipróbálható Plugin azok számára akik a népszerű médialejátszót, az SMPlayer-t szeretnék felhasználni […]
 • LiveTube Player 1.0.342014-04-27 LiveTube Player 1.0.34 (0)
  YouTube, illetve Last.fm támogatással bíró kereső és lejátszó Free alkalmazás amivel a böngésző megnyitása nélkül tekinthetsz meg […]
 • ByClick Downloader 2.4.62024-06-17 ByClick Downloader 2.4.6 (0)
  A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]

Szólj hozzá