SMTube 18.9.0

Az SMTube egy teljesen szabadon kipróbálható Plugin azok számára akik a népszerű médialejátszót, az SMPlayer-t szeretnék felhasználni arra hogy YouTube videókat tudjanak keresni majd azt lejátszani. Magyar nyelvű. Szűrők támogatásával, választható nézetmód szerint. A Free alkalmazás nem más mint egy YouTube böngésző.

Némileg eltérő módon tekinthetsz meg YouTube videókat ezzel az ingyenes kiegészítővel, az SMTube megoldásával amit a népszerű médialejátszóhoz terveztek az SMPlayer-hez. Vele YouTube böngésző funkciót adhatsz ahhoz.

Az SMTube letöltése után azt csak telepíteni kell, ezután a program hozzáadja a szolgáltatását a médialejátszóhoz. Értelemszerűen a teljes funkcionalitás érdekében azt is telepíteni kell.

Az SMTube használata nagyon egyszerű, Magyar nyelven próbálható ki. A szoftver kategória szerint kínál YouTube videókat, ha szükséges néhány speciális szűrő funkciót is kipróbálhatsz, itt szintén a rendszerezés szerinti tartalmi besorolás vehető igénybe, ahol szórakozás, sport, hírek, utazás és még számos népszerű műfaj szerint kereshetsz videókat. Természetesen a szoftver beépített kereső funkciójával a kedvenc előadóidra is rá tudsz keresni. A kiválasztott videóról néhány információt is megtekinthetsz, a közzététel dátuma, megtekintések száma… A videó lejátszása a korábban említett médiacenter segítségével történik Streaming formájában.

Az SMTube YouTube böngészője nem igényel túl nagy erőforrást, így szinte észre sem lehet venni, hogy azt telepítetted, illetve el kezdted használni. A beállításainál kiválasztható az előnyben részesített felbontás, Skinekkel módosítható a kinézete. Az egyetlen negatívum, hogy a hasonló programokkal összehasonlítva önállóan nem tudja a médiafájlokat lejátszani.

Dinamikusabb, rugalmasabb használattal jellemezhető YouTube böngésző az AnyUTube, illetve a PlayMe, lejátszólistákat is használhatsz a kényelmesebb kezelhetőség érdekében.

Az SMTube a népszerű SMPlayer-hez tervezett YouTube böngésző, kiegészítő amivel videókat tudsz keresni, lejátszani, azt igényhez igazítva rendszerezni tartalmilag. Egyszerű használat, ingyenesség, Magyar nyelv jellemzi. Szükség esetén formátum szerint tovább szűkíthetőek a keresések.

SMTube

SMTube Összefoglaló:

 • YouTube böngésző
 • videók kereséséhez
 • egyszerű használat
 • SMPlayer kiegészítőként futtatható
 • szűrők támogatása formátum alapján
 • skinezhető
 • több különleges beállítás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.smtube.org/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SMTube
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Youtube Browser App 1.1.22021-06-11 Youtube Browser App 1.1.2 (0)
  A Youtube Browser App egy megoldásával a Böngésző futtatása nélkül lehet YouTube videókat megtekinteni. Konfigurálható a megosztott […]
 • LiveTube Player 1.0.342014-04-27 LiveTube Player 1.0.34 (0)
  YouTube, illetve Last.fm támogatással bíró kereső és lejátszó Free alkalmazás amivel a böngésző megnyitása nélkül tekinthetsz meg […]
 • FreeTube 0.14.0 Beta2021-09-05 FreeTube 0.14.0 Beta (0)
  A FreeTube egy több platformra is használható YouTube kliens alkalmazás amivel a videók rendszerezett módszerrel történő […]
 • CherryPlayer 3.3.22021-08-24 CherryPlayer 3.3.2 (0)
  A CherryPlayer egy filmlejátszó mindenes multimédiás segéd, ami rengeteg formátumot ismer. Tud streamingelni, YouTube videót […]
 • Wise Video Downloader 2.84.1142020-01-20 Wise Video Downloader 2.84.114 (0)
  A Wise Video Downloader egy könnyed videó letöltő szoftver amivel a YouTube-ról szerezhetünk be tartalmakat. Biztosít még videó […]