YouTube böngésző hozzáadása az SMPlayer médialejátszójához

A médialejátszó egy igen népszerű, hatalmas funkció támogatással rendelkező film, illetve zene lejátszó szoftver. Az SMPlayer Streaming feladatokhoz is felhasználható, ahol a YouTube is felfedezhető mint támogatott oldal. Egy ingyenes alkalmazás telepítésével egy integrált YouTube böngészőt is hozzáadhatsz.

Rengeteg támogatott formátum, egyszerű, rendkívül dizájnos felülettel rendelkező médialejátszó alkalmazás. A program az SMPlayer kiváló lehetőséget biztosít, hogy YouTube videókat is meg tudj nyitni a böngésződ nélkül. A szoftverhez egy speciális kiegészítőt is be lehet szerezni amivel további rejtett hasznos funkciók csalogathatóak elő, ilyen a YouTube videó kereső, böngésző.

Ehhez nem is kell mást tenned, mint letöltöd, majd telepíted az SMTube nevű alkalmazást, ezután a médialejátszó „nézet – YouTube böngésző” menüpontjánál azt azonnal el tudod indítani. Ennek köszönhetően a kedvenc filmlejátszó programod innentől a maximumot nyújtja, tehát egy remek, ingyenes teljes körű médiacentert használhatsz.

A YouTube böngészőben kiválasztott videó, vagy zenei tartalom automatikusan az SMPlayer-rel lesz lejátszva, a szokásos navigálási lehetőségekkel, megállítás, szünet, folytatás.

Az ingyenes AVI, MPEG, OGG, MP3, WMA, DivX, 3GP, MOV formátumokat is támogató médialejátszót innen töltheted le. A telepítést nem igénylő verziója itt található.

YouTube böngésző az SMPlayer-hez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube böngésző hozzáadása az SMPlayer médialejátszójához
Szerző
Leírás
Így tudsz YouTube böngésző funkciót hozzáadni az SMPlayer médialejátszójához. Hozz még többet ki belőle...

Kapcsolódó szoftverek