3nity Media Player: Stream támogatással rendelkező ingyenes film lejátszó

Az ingyenesen használható film lejátszó abban az esetben is megoldás a számodra, ha egy olyan szoftverre lenne szükséged, amivel Online megosztott tartalmakat tudsz lejátszani anélkül, hogy a böngésződ beépített médialejátszóját igénybe vennéd erre. A 3nity Media Player fel tudja ismerni, egyben teljes mértékben támogatja a számítógéphez csatlakoztatott Tuner kártyákat is.

Rengeteg népszerű videó formátumot, illetve zenei fájl kiterjesztést meg tud nyitni lejátszáshoz, ahhoz több extra funkciót kínál. Ilyen a külső feliratok hozzáadása, OSD támogatás, választható felbontás, sebesség, illetve a szükséges navigálási eszközök. A 3nity Media Player filmlejátszójából nem maradhatott ki a lejátszólista támogatás sem, amivel egyszerre több médiafájl játszható le minimális energiaráfordítás mellett. A viszonylag visszafogott felhasználói felület mögött minden említésre méltó lehetőség felfedezhető, ami a szórakozáshoz szükséges. Plusznak számít a grafikus Equalizer, illetve a szín, fényerő, kontraszt módosításához szükséges eszközök megléte. A rádiócsatornákon kívül, ha esetleg rendelkezik a számítógéped Tuner kártyával, tökéletesen támogatja azokat amellett hogy megfelelő erőforrás igényt biztosít. Az ingyenesen kipróbálható szoftver innen szerezhető be. Mindenképp érdemes kipróbálni.

3nity Media Player – film lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
3nity Media Player: Stream támogatással rendelkező ingyenes film lejátszó
Szerző
Leírás
3nity Media Player: Streamingelj, játssz le videókat ahogy csak te szeretnéd...

Kapcsolódó szoftverek