Lejátszólistát, Felirat támogatást biztosító film lejátszó szoftver: HUPlayer

A videólejátszó alkalmazásról rengeteg előnyös tulajdonságot el lehet mondani, ilyen az ingyenes használat, illetve hogy rengeteg média fájl formátumot meg tud nyitni. A szoftver kényelmi lehetőségei között lejátszólistákat, illetve feliratokat is kiválaszthatunk. A médialejátszó, a HUPlayer felülete skinezhető több témával.

A médiacenter számára nem probléma ha videó, illetve audió fájlokat szeretnénk megtekinteni, mivel maximális támogatással áll rendelkezésre az összes videó formátum kezelése szerint. A HUPlayer nevű szoftver felhasználói felületét skinezni lehet, csak alapvető beállításokat tartalmaz, saját felirat tartalmakat lehet hozzáadni a lejátszandó videóhoz, egyszerre több multimédiás tartalomnál azt egy speciális listába lehet rendezni a kényelmesebb használat érdekében.

Ha egyszerre több videó lejátszó alkalmazás is telepítve van a gépre, a címben említett programot, a HUPlayer megoldását csak egy adott kodek formátum lejátszására szeretnénk felhasználni, abban az esetben a beállításoknál lehet filter formájában azt konfigurálni. A rengeteg funkciót sokkal egyszerűbben lehet elérni, ha saját gyorsbillentyűparancsokat rendelünk hozzá, itt sokkal jelentősebb támogatást vehetünk észre mint bármely hasonló filmek megtekintésére létrehozott szoftver esetén. Az ingyenes kiadás innen tölthető le.

HUPlayer – film lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Lejátszólistát, Felirat támogatást biztosító film lejátszó szoftver: HUPlayer
Szerző
Leírás
Kiváló támogatottsággal rendelkező videó lejátszó szoftver: HUPlayer

Kapcsolódó szoftverek