HUPlayer 1.0.6

A HUPlayer egy skinezhető kezelőfelületű videók, audió fájlok lejátszására alkalmas multimédiás program, ami rengeteg formátumot támogat. Az alábbi Free alkalmazás, kezeli a Blu-ray, OGG, SWF, AMR, WMA, ASF, 3GP, AVI, MP3, MP4 formátumokat. Kis erőforrás igénnyel bír.

Egy igen kis méretű, amellett rengeteg kényelmi funkciót biztosító multimédiás segédalkalmazás a HUPlayer, ami támogat minden ma elterjedt formátumot. Videók, illetve audió fájlok lejátszásához.

A HUPlayer letöltése és az installálása után gyakorlatilag azonnal használható, betallózható a lejátszásra szánt multimédiás fájl, ami lehet videó, vagy audió tartalom. Itt vagy egyszerűen a felületére húzod a kérdéses fájlt, vagy biztosít egy beépített alternatív fájlkezelő funkciót is ehhez.

Az alkalmazás rengeteg kényelmi funkcióval el van látva, külön a beállításoknál a felületét beépített bőrökkel meg lehet változtatni, itt akár Windows Media Player Skin is elérhető. A HUPlayer néhány fontosabb funkciójához billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni, támogatja a lejátszólistákat, feliratfájlok kiválasztását, filmeknél. A specialitásai közzé tartozik, hogy a megnyitott videóknál módosítható a fényerő, kontraszt, így sokkal látványosabb módon jeleníthető meg a tartalom.

A fontosabb támogatott formátumokat tekintve meg tudja nyitni a Blu-ray, OGG, SWF, AMR, WMA, ASF, 3GP, AVI, MP3, MP4 kiterjesztéssel bíró fájlokat. Külön a konfigurációs panelon kiválasztható, hogy milyen formátumokat kezeljen alapértelmezettként.

A HUPlayer alapvetőbb információkkal is tud szolgálni az adott tartalmat illetően. Használt kodek, mintavételezési frekvencia, felbontás. A kezelőfelülete jól navigálható, a szükséges beállítások a felső eszköztáron érhetőek el.

Amire viszont érdemes kitérni, van néhány olyan funkciója, ami kimaradt belőle, többek között nem támogatja, hogy Online tartalmakat lehessen vele Streamingelni, ez természetesen a későbbiekben még változhat.

A KMPlayer, illetve a VLC Media Player már tartalmaz erre külön funkciót, ha mégis szükségét éreznéd erre az opcióra, őket is kipróbálhatod.

A HUPlayer egy kis méretű, nagyon egyszerűen használható, egyben modern megjelenést kölcsönző videó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas szoftver, ami műsoros Blu-ray lemezeknél is teljes körű szolgáltatást nyújt. Sajnos Magyar nyelven nem használható.

HUPlayer

HUPlayer Összefoglaló:

 • Multimédiás alkalmazás
 • Videók, illetve audió fájlok lejátszásához
 • rengeteg formátumot támogat
 • Billentyűkombinációs vezérlési lehetőség
 • Skinezhető felület
 • Blu-ray támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.haihaisoft.com/huplayer.aspx

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
HUPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MPV-EASY Player 0.32.0.72020-11-08 MPV-EASY Player 0.32.0.7 (0)
  Az MPV-EASY Player egy igen funkció gazdag, lejátszólista funkcióval, beállítási lehetőséggel rendelkező médialejátszó szoftver, […]
 • Vov Music Player 3.42020-08-25 Vov Music Player 3.4 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • ThunderSoft GemPlayer 4.0.02020-08-10 ThunderSoft GemPlayer 4.0.0 (0)
  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, […]
 • VUPlayer 4.9.12019-10-03 VUPlayer 4.9.1 (0)
  A VUPlayer egy dizájnos egyben modern multimédiás center, amivel zenei fájlokat tudsz lejátszani. Lehetőség van lejátszó listákat […]
 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]