Player 1.0.13.0

A Player egy kis méretű, minimális felhasználói interaktivitást igénylő, egyszerűen használható videó, illetve audió lejátszó program. Támogatja a lejátszólistákat, rendkívül modern megjelenéssel bír. MP3, WAV, AVI, DivX támogatás. Free alkalmazás.

Inkább az egyszerűbb használhatóságot szem előtt tartó multimédiás program a Player, amit egyaránt felhasználható videók, illetve audió tartalmak egyszerű, rugalmas megnyitásukhoz.

A Player letöltése után a szokásos telepítési lépések követésével tehető használható állapotba, az első indítását követően egy igen modern, a kor elvárásainak megfelelő felhasználói felület fogad. A szoftver gyakorlatilag semmilyen extra beállítást nem tartalmaz, úgy lett megtervezve, hogy az adott funkciót optimális jellemzőkkel lássa el.

A Player rengeteg forrásból meg tud nyitni tartalmat, legyen az a számítógép merevlemeze, vagy akár műsoros DVD lemez. Ha a számítógépedről szeretnél megnyitni multimédiás fájlt, azt egyszerűen a felületére lehet húzni. Természetesen, mint a hasonló programok, ő is tartalmaz egy egyszerűbb fájlkezelő szolgáltatást, amivel szintén betallózhatóak a lejátszásra szánt videók, audió fájlok.

A Player támogatja, hogy lejátszólistákat állíts össze több médiafájl megadásával, így sokkal felhasználóbarátabban használható a hétköznapok során.

Ez a multimédiás program támogatja a ma leginkább elterjedt fájlformátumokat, legyen az MP3, WAV, AVI, OGG, DivX. Ha egy olyan videót szeretnél vele lejátszani, ami feliratokat tartalmaz, vagy több audió hangsávval is rendelkezik, azt a felső eszköztárán található menün belül választhatod ki.

Néhány fontosabb funkcióját előre hozzáadott billentyűkombinációs parancsok segítségével lehet elérni.

Alternatív megfelelőjeként választhatod még a VLC Media Player-t, vagy az SMPlayer nevű alkalmazást, ami Streaming feladatokat is el tud látni.

A Player egy Windows 10 operációs rendszeren is teljes értékűen futtatható médialejátszó program, ami videókhoz, illetve audió tartalmak rugalmas lejátszásához nyújt hatékony megoldást. Támogatja a lejátszólistákat, feliratok kezelésének a lehetőségét.

Player

Player Összefoglaló:

 • Multimédiás alkalmazás
 • videók lejátszásához
 • audió fájlok megnyitásához
 • lejátszólisták támogatása
 • felirat kezelési opciók
 • billentyű kombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://mp3dvdxls.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KoolPlaya 1.3.1.4 beta2018-12-18 KoolPlaya 1.3.1.4 beta (0)
  A KoolPlaya egy mindenképp ígéretes zene, illetve film lejátszó szoftver, amivel rengeteg formátumot tudsz megnyitni lejátszás […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • Video Player 0.0.72021-11-14 Video Player 0.0.7 (0)
  A Video Player egy effekt funkciókkal is elérhető videó, illetve zene lejátszó. A Free alkalmazás MPEG, AVI, ASF, FLV, MP3, OGG […]
 • Vov Music Player 4.82021-09-26 Vov Music Player 4.8 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • MPV-EASY Player 0.33.0.132021-09-05 MPV-EASY Player 0.33.0.13 (0)
  Az MPV-EASY Player egy igen funkció gazdag, lejátszólista funkcióval, beállítási lehetőséggel rendelkező médialejátszó szoftver, […]