PotPlayer 3D videó módban

Ez a remek ingyenes multimédiás lejátszó szinte az összes népszerű kodeket támogatja, sőt, a PotPlayer 3D videó módban is futtatható.

Ha egy igazán remek kis erőforrással rendelkező szoftvert keresel filmjeid megtekintéséhez, ami tudásban tekintélyes lehetőségeket szolgáltat, akkor mindenképp a PotPlayer mint multimédiás programra van szükséged.

Az újdonságok között található egy olyan funkció amivel a hagyományos kimenettel rendelkező, vagyis 2D jellemzővel bíró videókat akár 3D kimenetűvé tudod varázsolni, akár egyetlen kattintással. Tehát ideális a PotPlayer 3D videó módban való futtatáshoz.

Innentől már csak egy megfelelő monitorra, illetve szemüvegre lesz csak szükséged.

A funkció kezdeményezéséhez a következőket kell tenned:

Indítsd el az alkalmazást, tallózd be a megtekintésre szánt videót, majd a PotPlayer felületére kattints jobb egérgombbal, majd válaszd a Videó opciót, ezen belül keresd ki a „3D videó módot”. Az engedélyezése után, további testre szabási lehetőséghez férhetsz hozzá, ki tudod választani a monitorodhoz, illetve a 3D szemüvegedhez megfelelő transzformációt. Természetesen nem kell attól félned, hogy nem találod meg a számodra megfelelő beállítást, hisz ebből igen tekintélyes választék áll rendelkezésre. A 3D videó kimenetnél adhatod meg hogy milyen szemüveggel rendelkezel.

Könnyen, komolyabb szaktudás nélkül tudsz a PotPlayer-el 3D videó módba lépni.

PotPlayer 3D videó módban való indítása, videó lejátszási tippek...

Így kezdeményezheted a PotPlayer 3D videó módban való futtatását.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek