Blog

Videókhoz, fotókhoz használható multimédiás szoftver: Voya Media Free

Többcélú multimédiás feladatokhoz tervezett ingyenes program a Voya Media Free, ami alapvetően a tartalmaid egyetlen felületen történő kezelésére használható fel. Vele a videókat, képeket, illetve a zenei fájlokat is megtekintheted, lejátszhatod.

Az alkalmazás azért lehet hasznos a Windows rendszert használók számára mivel vele egyetlen programmal lehet a számítógépen tárolt fájlokat kezelni, azokat a feladatokat elvégezni amik itt megszokott. Ilyen a videók, illetve zenék lejátszása, illetve a képek megtekintése. A Voya Media Free egy korszerű tervezéssel rendelkező eszköz, csak néhány egyszerűbb beállítást tartalmaz, az a lejátszása, illetve a betallózáshoz kellenek. Ma már nem ismeretlen megoldás az ID3 jellemzők hozzáfűzése a multimédiás tartalmakhoz. A médialejátszó az ezek megjelenítését is támogatja, csak az azok jellemzőit nem lehet módosítani, de ez nem probléma.

A Voya Media Free azoknak megfelelő megoldás akik egy az adott feladatra beszerzett program telepítése után utólagos testre szabási feladatok nélkül akarják a multimédiás tartalmaikat megtekinteni, nem számít hátránynak ha gyakorlatilag bármilyen tartalomhoz megfelel, legyen az zene, videó, vagy fotó.

Az ID3 Tag megjelenítő kiegészítővel létrehozott multimédiás program Windows 10 rendszerre kiadott verzióját innen lehet beszerezni, szabadon használható, mindenféle korlátozás nélkül.

Volya Media Free videó lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videókhoz, fotókhoz használható multimédiás szoftver: Voya Media Free
Szerző
Leírás
Multifunkciós médiacenter zenékhez, videókhoz, képekhez, szinte bármilyen tartalomhoz: Voya Media Free

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá