Blu-ray Videók kiváló minőséggel lejátszása a VideoByte Blu-ray Playerrel

Egy hardveres gyorsítással kifejlesztett Blu-ray Videók, multimédiás fájlok lejátszásához futtatható szoftver amivel a legjobb képminőséggel tudjuk a DVD lemezen elérhető multimédiás tartalmakat megnyitni. A programmal 4K, UltraHD képfelbontással készített tartalmakat játszhatunk le, amivel a több hangsávval, illetve fejezettel létrehozott filmeket is meg lehet nyitni.

ISO Videó fájlok, illetve Blu-ray adathordozók megnyitásához elérhető kezelőfelülettel futtatható amivel a leghatékonyabb képminőséggel lehet Videókat lejátszani. A szoftver egy kivételes szolgáltatással használható, lejátszólista szerkesztővel a Videó kollekciókat csoportosítva játszhatjuk le. Az alkalmazás MPG, VOB, MP4, M4V, TS, MTS, M2TS, MXF, RM, RMVB, WMV, ASF, MKV, AVI, 3GP, 3G2, F4V, FLV, SWF formátumokhoz nagyszerű, a több hangsávval készített tartalmakat is lejátszhatjuk.

Blu-ray Videók gördülékeny lejátszása hardveres gyorsítással

A szoftverrel minimális hardveres terheltséggel tudjuk a Videókat lejátszani a hardveres gyorsítással háttérfeladatokat is futtathatunk. A szoftverrel a kontraszt hiányosan, illetve a szín problémákkal készített Videók paraméterei módosíthatóak, igény szerint a kontraszt, a Gamma korrekció, illetve a fényerő testre szabható.

Veszteségmentes kép, illetve hangminőséggel tudjuk a 4K, UltraHD képfelbontású fájlokat, Blu-ray lemezeket, lejátszani a VideoByte Blu-ray programmal ami Mac, illetve Windows rendszerre is létrehoztak. Innen szerezhető be.

VideoByte Blu-ray Player – Videó lejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Blu-ray Videók kiváló minőséggel lejátszása a VideoByte Blu-ray Playerrel
Szerző
Leírás
4K, UltraHD Blu-ray adathordozók eredeti minőséggel lejátszásához is nagyszerű a VideoByte Blu-ray Player.

Kapcsolódó szoftverek