Slideshow készítő, képszerkesztő megoldás a PicView

Egy ingyenes képnézegető program amivel a számítógépen tárolt fotókból lehet egy korszerű képbemutatót, diavetítést összeállítanunk. A PicView eszközével a képek szerkeszthetőek ahol azok effektezhetőek, körülvághatóak, forgathatóak, átnevezhetőek, mozgathatóak, konvertálhatóak.

A képkezelő program fotók megtekintéséhez egy egyszerűen használható eszköz amivel akár háttérképként lehet beállítanunk a kedvenc fotónkat. A PicView Slideshowk készítéshez is használható ahol csak be kell tallózni azt a mappát amiben azok a képek találhatóak amikből képbemutatókat szeretnénk létrehozni. Az ingyenes képmegjelenítő szoftverrel a fotók módosításakor a fájlra jobb egérgombbal történő kattintása után lehet definiálnunk azt a szerkesztő eszközt amire szükség lesz.

Képek átnevezéséhez is használható

Az alkalmazás gyorsbillentyű kombinációs parancsokkal támogatja a legfontosabb funkciók azonnali elérését. A szoftverrel vágatóak a fotók, forgatható, nyomtatható, veszteség mentes tömörítés, ID3 Tag paraméterek módosítása, illetve listázását lehet végrehajtanunk.

A képmegjelenítőkhöz a lehető legkiválóbb jellemzőkkel alkalmazkodó képgalériákat tud létrehozni ahol a létrehozott képbemutató tartalmai egy hatékony módszerrel lapozhatóak, illetve meg lehet nyitni azt a képet amit akár egy a program által konfigurált jellemzővel szeretnénk teljes képernyős paraméterekkel akár megtekinteni. A PicView képkezelő szoftver installálható, illetve hordozható változatban szerezhető be.

PicView – képnézeget program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Slideshow készítő, képszerkesztő megoldás a PicView
Szerző
Leírás
Képek vágásához, konvertálásához, forgatásukhoz, fájlkezelési feladatokhoz ideális a PicView képkezelő program.

Kapcsolódó szoftverek