Diavetítés készítő alkalmazás: 4K Slideshow Maker

Telepíthető, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető képkezelő szoftver amivel látványos diavetítések hozhatóak létre majd effekteket is hozzáadhatunk ha szükséges. Az ingyenes 4K Slideshow Maker rengeteg formátumot, illetve videó kodek fájl hozzáadás eszközkészletet is tartalmaz.

A Fotó Editorral videó formátumban megtekinthető diavetítés hozható létre a számítógépen található multimédiás tartalmakból, ahol zenék, videók, képek is felhasználhatóak a munkafolyamat során, a még dizájnosabb végeredmény érdekében azt effektekkel lehet érdekesebbé, látványosabbá tenni.

A 4K Slideshow Maker bármilyen felbontásban képes eltárolni a végeredményt, mint említettük, a felhasználandó tartalom is szinte korlátlan, ez a végeredmény felhasználhatóságának a széleskörűségét teszi lehetővé, ahol még a minőség is kritérium.

A választható effektekkel az egyes tartalmak közötti váltás tehető látványosabbá, ez a funkció szinte minden ismertebb Slideshow, diavetítés készítő programban rendelkezésre áll. Egyszerűen használható, néhány alapvető funkciót tartalmaz, ahol a legfontosabb eszközöket lehet felfedezni, azonnal megtekinthető a módosított, szerkesztett diavetítésnek szánt videó.

Az ingyenes szoftver a 4K Slideshow Maker telepíthető, illetve hordozható kiadása tölthető le, mindenki azt a változatot tudja használni ami az adott területhez szükséges.

4K Slideshow Maker – képekből diavetítések létrehozására alkalmas szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Diavetítés készítő alkalmazás: 4K Slideshow Maker
Szerző
Leírás
4K Slideshow Maker - ingyenes diavetítés készítő szoftver.

Kapcsolódó szoftverek