Amazing Slideshow Maker: Készíts diavetítéseket képekből, zenékből, videókból egyszerűen

Professzionális szintű diavetítéseket tudsz készíteni képekből, videókból, illetve ahhoz zenei tartalmat is hozzáfűzhetsz ezzel a remek képkezelő alkalmazással. Az Amazing Slideshow Maker kiváló választás azoknak akik a minőségi végeredményt tartják szem előtt.

A címben említett képszerkesztő alkalmazással a múltnak számítanak a bonyolult képszerkesztési feladatok, azon belül a diavetítések készítése. A program több különleges eszközt is tartalmaz, hogy megfelelő végeredményt érhess el a lehető legegyszerűbben.

A szoftver használata kifejezetten egyszerű, a projekthez szükséges fájlok betallózása után néhány testre szabási funkció is rendelkezésre áll, ahol a Slideshow legfontosabb, egyben legalapvetőbb tulajdonságai határozhatóak meg. Az Amazing Slideshow Maker megoldásával a médiafájl vágható hosszban, illetve felbontásban, fényerő, kontraszt módosítások is meghatározhatóak. A szoftver médialejátszója ideális hogy azt meg tudd tekinteni. Ha saját sablont szeretnél hozzá választani, rengeteg konfigurációt biztosít, felbontás, elhelyezkedés, illetve itt választható hozzá háttérzene. A végeredmény mentése előtt több formátum között lehet választani, illetve minőség szerint lehet konfigurálni. Ez egy legördülő listán jelölhető ki. Ha kipróbálnád az Amazing Slideshow Maker nevű alkalmazást innen tölthető le.

Amazing Slideshow Maker – Diavetítés készítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Amazing Slideshow Maker: Készíts diavetítéseket képekből, zenékből, videókból egyszerűen
Szerző
Leírás
Profi diavetítés készítő alkalmazás, rengeteg hasznos funkcióval: Amazing Slideshow Maker

Kapcsolódó szoftverek